Pitäisikö eteläsuomessa laittaa apurattaat pakollisiksi autoihin ja pyöriin liukkailla keleillä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Pitäiskö kaikki pohjois-suomalaiset laittaa ajamaan Rovaniemen keskustaan aamulla kello kuusi-seitsemän? Silleen vielä, että on kiire jonnekin.

Saattaisi olla pohjoisen miehillä ja naisillakin auto ojassa, liikenteenohjaajassa, edellisen perseessä tai jossain muualla missä ei pitänyt olla.
 
Jotenkin vaan ihan älyttömän tyhmää kuvitella että jossain muualla ois huonompia/parempia kuskeja.

Jokainen kai pärjää parhaiten silloin kun ajaa olosuhteissa mihin on tottunut.

Ja tää aamu oli sit jotain ihan muuta.

Tiet oli auraamatta. Joukkoliikenne jumi tai seisoi kokonaan. Jos olit ajatellut mennä ratikalla koska sulla on jo kesärenkaat niin piti tilata taksi jonka tuhat muutakin tilasi tai vaihtaa renkaat takaisin ja sit olitkin tunnin myöhässä. Tai lähdit liukastelemaan kesätassuilla...

Aapee pohjoisen asukki ois tietty ajanut sujuvasti lentävillä poroillaan kehäteiden yli juuttumatta ruuhkaan. Kyl se, joo, osaa nää ajohommat!
 
vierailija
Eihän juntit pärjää Stadin liikenteessä edes heinäkuussa.
Tämä tuli itsellenikin mieleen. Ei päästä liikennevaloista liikkeelle, vaihdellaan kaistaa miten sattuu kun ei osata lukea opasteita, säikähdetään liikenneympyrää niin, että hyvä kun ei hätävilkkuja panna päälle ja sitten kun pysähdytään odottamaan pulssin laskemista, pysäköidään auto sellaisella 1,5 metrin välillä edelliseen, että päästään vielä taskuparkista liikkeellekin.
 

Yhteistyössä