"Mää"
No pesettekö aina kädet sen lihan käsittelyn jälkeen ennen kuin koskette siihen paistinlastaan tms. millä sitten tarjoilette ruoan myös? Meinaan kokkiohjelmissa mua aina mietityttää, kun käsiä ehkä kanan jälkeen hieman pyyhkäistään pyyhkeeseen, ja sitten siirrytäänkin suola- ja pippurimyllyjen pariin jne.
Kyllähän se suositus on että kypsää lihaa käsitellään eri välineillä. Ja esim. grillatessa vaihtaa pihdit kun toinen puoli on kypsä, ja liha on käännetty.. Mä taidan aika vainoharhaisesti painella sitä lastaa pannun pintaan molemmin päin..
Kyllähän se suositus on että kypsää lihaa käsitellään eri välineillä. Ja esim. grillatessa vaihtaa pihdit kun toinen puoli on kypsä, ja liha on käännetty.. Mä taidan aika vainoharhaisesti painella sitä lastaa pannun pintaan molemmin päin..