Syynä se vaivalloisuus, suutuntuma ja jatkuva silppuaminen.
Siis sekaruokavalio mulla on edelleen ja puoli kiloa kasviksia täyttynee päivittäin, mutta laihtuakin pitäisi. Se ei onnistu jos vedän nami-pihviä, juustoa ja leikkeleitä, vaan maha pitäis täyttää osittain enemmän kasviksilla ja joissa ei ole suolaa.
Salaatinlehdet rouskuu ärsyttävästi ja saa vilunväreet, kaali natisee ikenissä, paprikaa silppuessa siemeniä miljoona, porkkanaa pitää raastaa sormet ruvella, perunaa kuorikuorikuori.
Avokado kallista ja kuluttaa maapallon vesivaroja.
Pavut on PAHOJA, sipulia rakastan mutta se silppuaminen, soijarouhe on prseestä&nykyajan hapatus ja tofumifuihin en koske.
Eniten prseestä on riisi. On ku styrox-murusia söis, siitä ei tule kuin äkäiseksi.
Näin.
Siis sekaruokavalio mulla on edelleen ja puoli kiloa kasviksia täyttynee päivittäin, mutta laihtuakin pitäisi. Se ei onnistu jos vedän nami-pihviä, juustoa ja leikkeleitä, vaan maha pitäis täyttää osittain enemmän kasviksilla ja joissa ei ole suolaa.
Salaatinlehdet rouskuu ärsyttävästi ja saa vilunväreet, kaali natisee ikenissä, paprikaa silppuessa siemeniä miljoona, porkkanaa pitää raastaa sormet ruvella, perunaa kuorikuorikuori.
Avokado kallista ja kuluttaa maapallon vesivaroja.
Pavut on PAHOJA, sipulia rakastan mutta se silppuaminen, soijarouhe on prseestä&nykyajan hapatus ja tofumifuihin en koske.
Eniten prseestä on riisi. On ku styrox-murusia söis, siitä ei tule kuin äkäiseksi.
Näin.