Pitäis lisätä kasviksia ruokavalioon, mutta motivaatio on nollissa

Syynä se vaivalloisuus, suutuntuma ja jatkuva silppuaminen.

Siis sekaruokavalio mulla on edelleen ja puoli kiloa kasviksia täyttynee päivittäin, mutta laihtuakin pitäisi. Se ei onnistu jos vedän nami-pihviä, juustoa ja leikkeleitä, vaan maha pitäis täyttää osittain enemmän kasviksilla ja joissa ei ole suolaa.

Salaatinlehdet rouskuu ärsyttävästi ja saa vilunväreet, kaali natisee ikenissä, paprikaa silppuessa siemeniä miljoona, porkkanaa pitää raastaa sormet ruvella, perunaa kuorikuorikuori.

Avokado kallista ja kuluttaa maapallon vesivaroja.

Pavut on PAHOJA, sipulia rakastan mutta se silppuaminen, soijarouhe on prseestä&nykyajan hapatus ja tofumifuihin en koske.


Eniten prseestä on riisi. On ku styrox-murusia söis, siitä ei tule kuin äkäiseksi.

Näin. :)
 
Pannulle voita, lätkäiset pihvin sinne ja kääntelet. Maustat, jos on naturell.

Siinä ei tartte ku olla vieressä lasta kädessä. Ei tartte tehdä hakkelusta jostain onnettomasta porkkanasta ja hakea laastaria.

Ja upotat hampaasi pehmeään pihviin...namm...ei narsku salaatti.
 
Viimeksi muokattu:
Mikään ei ole masentavampi kuin lehtisalaatti.
Se on ravitsemuksellisesti lähes turha, eli on vaan sellanen lisuke ja runko lounassalaateissa.
Kun teen salaatin, niin lehti/jääsalaatin osuus on pieni tai olematon.

Ja muijat pöyhii kahviloissa, ruokaloissa ja työpaikoilla niitä lehtisalaattikasojaan vimmaisesti ja yrittää saada jotain proteiinia sinne tuikattua.
 
Härkis saa mut itkemään, se on ruuissa ihan nobody-hiutaletta.

Couscous on siedettävää mut usein siitä saadaan maustettua jotain kitkerää mössöä.
Seitanista ja hummus:poop::sta en uskalla puhuakaan.
 
Ja vaikka lapsenakin pystyin suutuntumalta syömään mitä tahansa ja mulle ei tule ruuasta yökkäysrefleksiä, niin on se vaan helpompi syödä jotain pehmeää, kuin jotain kylmää, narskuvaa lehtikasaa.

Siedettäviä kasvisjuttuja on siksi monet hedelmät: banaani, sitrukset, mango. Omenan rouske on kamala.

Tomaatti on jees.
Ruuista kasvigratiini on kiva, röstiperunat, kasvispihvit, ratatouille kans, ja joululaatikot. Ne on lämpimiä, tahmeita ja pehmeitä.
 

Yhteistyössä