Pistänkö miehen tästä teosta pihalle?

  • Viestiketjun aloittaja Nimettömänä nyt
  • Ensimmäinen viesti
"hohhoijaa"
joku se jaksaa provoilla.
Ei kukaan jaksa tuollaista ethdä, ihmisillä on oma elämä.
Ja jos, niin tuollainen ihminen ei olsii mukavaa ja rehellistä seuraa ja sen taas vaistoaisi ennen pitkää, ennen yhteen muuttoa.
 
yäks
Mulla menisi mies vaihtoon. Takuulla et ole ollut ainoa jota on kyttäillyt, vaan yhtä sinkkunaista kohden on varmaan selvittänyt lukemattomien suhteessa elävien naisten tietoja, jotka vaan ajavat hienolla autolla. Jotenkin karmivan kuuloista. Jos jatkat suhdetta kaikesta huolimatta niin pidä huoli että sinä et elätä miestä, vaan että hän itse maksaa oman osuutensa yhteisistä menoista, ja kaikki omat menonsa ja kulunsa itse.
 
"1234"
Alkuperäinen kirjoittaja Isämies;29486726:
Mersumiehenä en valitettavasti osaa vastata tähän. Vähän paremmissa Mersuissahan istuintuuletus on - ellei nyt ihan arkipäivää - niin varsin usein rastitettu optio kuitenkin. :)
Löytyy, löytyy. Joskus jopa vakiona.
 
Yksityshenkilö ei voi salaa selvittää toisen luottotietoja. Verotoimisto ja trafi ei pidä kirjaa siitä kenen tietoja on kyselty ja kenen toimesta.
Näin minäkin olen kuvitellut, mutta ap:han voi niin halutessaan paljastaa, kuinka hän nämä tiedot sai ongittua esiin. Tämän jälkeen me muutkin voimme selvittää, onko joku kysellyt meidän tietojamme. Tässähän alkaa vähän itse kukin miettiä, että miksi ja minkä perässä se oma kultsu on alunperin seuraan tuppautunut... :confused:
 
"hemppa"
Taas hölmöjä vedätetään.. juttuhan on ilmiselvästi mielikuvituksen tuotetta ja selvästi keksitty päivän uutisesta jossa käsiteltiin virolaisten asuntomurtautujien toimintatapoja.
 
[QUOTE="hemppa";29487532]Taas hölmöjä vedätetään.. juttuhan on ilmiselvästi mielikuvituksen tuotetta ja selvästi keksitty päivän uutisesta jossa käsiteltiin virolaisten asuntomurtautujien toimintatapoja.[/QUOTE]

Tietysti tarina on mielikuvituksen tuotetta ja varmaan (lähes) kaikki tähän vastanneet ovat sen tajunneetkin, mutta mitä väliä? Tarinahan on hauska ja siitä irtoaa paljon ihmeteltävää. :)
 
  • Tykkää
Reactions: TriplaIsä
ÖÖÄäöä
Niin siis kumpi tässä nyt oli ongelmana?! Se että on kaivanut sun tiedot ennen tapaamista ja valinnut sut sen perusteella. Vai että loisii sun rahoilal ja teidän arvomaailmat ei kohtaa yms. Kyllä toi jälkimmäinen olis itelle jo ihan tarpeeks pätevä syy pistää äijä vaihtoon, ihan sama millä tavalla suhde on alkanut.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Isämies;29486527:
Kyllä. BMW:n tapauksessa Montana nahkaverhoilu tuo lisähintaa 3350e ja Nappa Exclusive 4810e. Ap:n tapauksessa lienee kyse jälkimmäisestä.
käytetyssä tuo ei lisää hintaa yhtään.
mutta mites tuo saalistaja on edellisistä vonkaleista hyötyny ?
vai onko ollu oikein jokivalaita. :D
 
Kiirekaaso
Mullla pistää silmään se, että miten tämä mies kohtasi sinut uudelleen kaupassa? Stalkkasiko se sua päiviä, viikkoja? Odotti kaupalla 24/7, että tulet uudelleen, eikä kukaan ihmetellyt kun sama tyyppi luuhaa kaupalla jatkuvasti.

Hauska tarina silti!
 
Shark mac
Kumma juttu että naiset tekevät tuota melkein aina mutta harva ukko pistää pihalle. Tervetuloa tasa-arvon aikaan.

Hah! Kun mies tekee noin, hön on hyväksikäyttäjäsiKa. Kun nainen tekee noin niin oih hän vain ansaitsi (kauneudella) hyvän miehen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Nimettömänä nyt;29486637:
Ei hän ujo ole. Gigolotyyppinen paremminkin, sanoisin.
Gigolo sopii bemarin nahkapenkille kuin nyrkki silmään, eihän sinne tavallista äijänkörilästä kehtais ottaa.

Olihan muuten kauppa Stockmann Herkku, ettei vaan mikään Citymarket tai Lidl?
 
huaano
Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;29488261:
Tämä oli erittäin hyvä provoyritys mutta nuo nahkaistuimet kusivat koko jutun.
Jep, ihan liikaa detaljeja. Ja ensin tavataan lihatiskillä, sitten kalatiskillä. Mitä v*tun väliä. Tarina on kuin naistenlehdestä repäisty jatkokertomus. Eikö joku palstalainen kirjoitellut sellaisia?
 
-?_
[QUOTE="vieras.";29488275]Kerro vielä minkä viranomaisen kautta toisen luottotietoja voi tarkistaa ilman tarkastettavan lupaa?[/QUOTE]

Tuolta mainitsemastani sivuilta pystyy tilaamaan nuo luottotiedot, myös tarkistamaan omat tiedot ja paljon muuta. Ei se ole tietenkään mikään viranomainen kuten esim verotoimisto josta tietoja voi kysellä.
Ihmiset ei aina osaa käyttää oikeaa termiä, pointtina oli kuitenkin se että toisen luottotiedot voi tarkistaa.
 

Yhteistyössä