Pissa/kakka-asiaa

Heips kaikille!
Miten olette opettaneet lapsenne kuiviksi ? 3-vuotias poikamme tekee pissat (ja joskus kakatkin) tyynenä vaippoihin, eikä ilmaise pissahätäänsä millään lailla. Käytämme häntä potalla varmaan noin 2 tunnin välein, kun olemme kotosalla. Nykyvaipat ovat hyvin imukykyisiä ja varmaan siitä johtuu, ettei poika noteeraa pissien housuunmenoa mitenkään. Muuten hän on kosteudesta hyvin tarkka, jos esim. paidan hihat pikkuisenkaan kastuvat. Harjoitteluhousut ovat yksi mahdollisuus - onko teillä muita kotikonsteja tai ideoita?
 
Meillä on oltu kesän ajan sisällä peppu paljaana ja nyt ollaan tovi reenattu housujen kanssa ilman vaippaa. Vaihtelevasti osaa mennä pöntölle pissalle housujen kanssa. Ilman housuja 99% pissaa pönttöön.
Tänään tuli sitten kakka housuun, mutta johtunee siitä, ettei poika suostu istuun potalla tai pöntöllä. (hoidossa suostuu).
hitaasti vissiin hyvä tulee...

Ikää siis meillä pojalla 2v2kk
 
Me alettiin totutteleen pottaan melko aikaisin, ja poika kävikin siinä tosi hyvin. Nyt kesän alussa otettiin vaippa pois kokonaan ja annettiin pissan tulla housuun, jos niin kävi. Meni viikko ja sen jälkeen poika on itse osannut mennä potalle, jos hätä on. Päiväkodissa vielä saattaa tulla vahinkoja, mutta ei paljoa :)

Tsemppiä teille!
 
meillä jäi pvävaippa pois pojan ollessa reilu 2v..ku huomaismme sen olevan todella usein kuiva..ja potalla kävi aina ennen unia/unien jälkeen..juomisen jälkeen kanssa..Pian tämän jälkeen lähti sit yövaippakin pois,koska sekin oli usein aamuisin aivan kuiva..toki meilläkin vahinkoja satui ja sattuu vieläkin(ikää kohta 3v) mut onnex on pesukone. :D

Eli ihan rohkeasti vaippa vaan pois ja kalsarit jalkaan. ;) Kyllä se teijänki poika oppii ettei märissä housuissa ole mukava olla. :)
 

Yhteistyössä