H
"henni"
Vieras
Auttakaaha nyt 
Ensimmäistä kertaa eläissäni teen taikinaa itse. Ohje on tuosta perinteisestä Kotiruoka-kirjasta..mutta kun.. hieman summittaisesti puolittelin ohjetta, eikä siirappiakaan tainnut olla just oikeeta määrää, niin tuntuu et Aikas Löysää tuo taikina vielä on
Ei todellakaan tarvii käsin vaivata... Piparien valmistus taitaa nykyään olla niin itsestää selvää, et äkkiseltää en löytäny yhtäkää ohjetta jossa olis kerrottu onnistuneen taikinan koostumusta...
Pitääks sen olla jo ennen jääkaappiin laittoa sellasta muovautuvaa, kädestä irtoavaa, muovailuvahamaista... vai millasta?
Ei viittis maustuttaa taikinaa yön yli ja todeta et liiiian löysää..
Kiitos kiitos jos joku neuvois
Ensimmäistä kertaa eläissäni teen taikinaa itse. Ohje on tuosta perinteisestä Kotiruoka-kirjasta..mutta kun.. hieman summittaisesti puolittelin ohjetta, eikä siirappiakaan tainnut olla just oikeeta määrää, niin tuntuu et Aikas Löysää tuo taikina vielä on
Ei todellakaan tarvii käsin vaivata... Piparien valmistus taitaa nykyään olla niin itsestää selvää, et äkkiseltää en löytäny yhtäkää ohjetta jossa olis kerrottu onnistuneen taikinan koostumusta...
Pitääks sen olla jo ennen jääkaappiin laittoa sellasta muovautuvaa, kädestä irtoavaa, muovailuvahamaista... vai millasta?
Ei viittis maustuttaa taikinaa yön yli ja todeta et liiiian löysää..
Kiitos kiitos jos joku neuvois