Kiitos kaikille mozzarella-vastauksista! Olen nyt raskauden aikana syönyt vain suomalaista pastöroitua ja sitäkin kuumennettuna.
Voisiko joku tietävä vielä valaista, miten olikaan parmesanin tai pastöroidun brie-juuston laita? Mä oon vielä molempia vältellyt tällä raskaudessa kun en ole löytänyt tietoa niiden turvallisuudesta.
Jolie kyseli ruokajutuista USA:ssa, mä uskaltaisin itse syödä aika paljolti samoja juttuja siellä kuin Suomessakin, ja söinkin esikoisen odotusaikana. Kunhan nyt tietty ei ole mitään sellaista kauan seisoneen näköistä deliruokaa, ja on varmasti hyvin kypsennettyä.
Voisiko joku tietävä vielä valaista, miten olikaan parmesanin tai pastöroidun brie-juuston laita? Mä oon vielä molempia vältellyt tällä raskaudessa kun en ole löytänyt tietoa niiden turvallisuudesta.
Jolie kyseli ruokajutuista USA:ssa, mä uskaltaisin itse syödä aika paljolti samoja juttuja siellä kuin Suomessakin, ja söinkin esikoisen odotusaikana. Kunhan nyt tietty ei ole mitään sellaista kauan seisoneen näköistä deliruokaa, ja on varmasti hyvin kypsennettyä.