Pimpin ja jalkapoikien yhteys?

Anteeksi, taas aloitus joka koskee pimppiäni, mutta: tietäisikö joku täällä, mistä johtuu, että aina kun minulla on pimppivaivaa (vti, tulehdus tms.) niin jalkapohjia kihelmöi ja tuntuu inhottavalta? Taas on pimpissä jotakin kutinaa ja jalkapohjia kihelmöi. :/ En uskalla lääkäriltä kysyä, kun ei tästä googlellakaan löydy juuri mitään.
 
"Hmm"
En tiiä miten jalkapohjiis liittyy mutta voipi olla joku hiiva tms. Ehkä joku tulehdustila, kun sinne pimppiin on menny ei-tuttuja eritteitä pikkujoulujen aikaan?
Emättimen tasapaino voi heittelehtiä ihan vieraasta spermasta ilman tauteja. :) Myös joskus kun mies käy muualla uimassa niin vakituinen nainen voi saada hiivatulehduksen, koska on vieraita pöpöjä sitten siirtynyt miehen välityksellä häneen. ;) Tiedän, kokemusta on nuoruudesta silloisen pettäjäukon kanssa. En meinannut itsekään uskoa mutta lääkäri selitti.. jäi ukko kiinni kivasti silleen.

Hoidata paikkasi nyt ennenkuin tartutat sen vanhan miehesi. Siitä hän ei ehkä innostu kuitenkaan vaikka kuinka avoin suhde olisi? ;)
 
Saatan tuntea vihlaisun pimpskassa jos kolautan jalkapohjani.
Samoin seksiä harrastaessa, orgasmin lähestyessä, jalkapohjissa tuntuu kihelmöintiä ja kuumotusta!

Etkö ole huomannut että sulla olis noin?
 
.........
Asiasta en mitään tiedä, eikä tämä edes tähän liity, mutta seuraavan kerran panetuksen iskiessä kokeilkaa rapsutella jalkapohjaa. Tiedä josko vaikka auttaisi. :D
 

Yhteistyössä