Pientä joulunäpertelyä..

Pieniä metallilanka/helmipalloja. Muottina puhallettu vesi-ilmapallo ja sitten vain kieputtamaan -muista laittaa helmet ensin lankaan... =)


Ja enkeleitä villatopsista, pari n.50cm pätkää joista tulee keskeltä taittamalla vartalo ja väliin sitten n.20cm pätkä josta tulee siivet ja kädet. Rakenteen voi päätellä kuvasta..
 
Alkuperäinen kirjoittaja ihania:
miten ne kartiot tehään?mistä ostetaan tarvikkeita siihen?
Teet haluamasi korkuisen muotin, teippaat sivut puskusaumaan (muovinen lattiamatto on hyvä muotin valmistukseen) täytät muotin sanomalehdillä, laitat päälle tuorekelmua. Kostutat vedellä n. 50grammaa paperinauhaa (saa edullisimmin paikkakunnan taitokeskuksesta tai käsityökeskuksesta, on kilohintaan myynnissä siellä -Tiimarin onnettomilla kerillä ei kannata aloittaakaan...) ja kieputat sen muotin päälle. Voit halutessasi käyttää lisänä n.30g ohutta paperinarua (näkökysymys) ja lopuksi sivelet päälle liimavesiseoksen ,Erikeeper parasta, suhde 50/50%. Anna kuivua n.vuorokausi ja tyhjennä muotti, irrota kuusi varovasti ja siinäpä se. Valoiksi halutessa ledvalot jotka eivät kuumene.
 

Yhteistyössä