Pienituloinen suurikaluinen mies vai miljonääri jolla pieni kalu?

  • Viestiketjun aloittaja kumpi sinulle?
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja ööäää;30357656:
Paskaa ne puhuu koska tilastoista selviää, että yli 80 prosenttia miehistä tienaa enemmän kuin nainen, kun tarkastelemme ketkä ovat menneet naimisiin ja heidä tulojaan.

Mutta antaa heidän nyt täällä valehdella, leikitään mukana ikäänkuin ei tajuttaisi että jauhavat pelkkää paskaa.
mutta 100%:lla on isompi kuin vaimollaan
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ketä uskoa?;30357647:
Puhuukohan naiset täällä nyt täyttä paskaa vai onko koolla tosiaankin enempi merkitystä kun rahalla ... Hmmm
Ei ole, ellei sit kyse ole todella pienestä. Perhettä en perustaisi tai edes seurustelisi työttömän miehen kanssa, mutta pienimunaisen joka muuten loistava niin kyllä voisin.
 
terettu
No Herra B ehdottomasti.

Hyvä seksi, kiihottuminen, toisen läheisyys, ei ole vain munasta kiinni.
Mutta se kyllä on nähty, että jos miehellä ei ole rahaa ostaa haluamiaan asioita, ei ole työtä, nii ei se mies itteään arvosta. Elämäntapahipit on sitten eriksee, he osaavat olla onnellisia ilman mitää, ja osaavat tehdä toisenkin onnelliseksi ilman kalliita lahjoja. Mutta perusjamppaa se rahattomuus syö nii paljon, ett eihän sillä edes seiso, jote mitä iloa siitä isommastakaan olisi.
 
ögufot
Mietin tätä aika kauan. Omalla rakkaallani on melko pieni muna, mutta ihan hyvät tulot. Mutta jos se penis siitä vielä kutistuisi, niin kyllä mieluusti tinkisin tuloista sitten.

Eli iso muna, pienet tulot.
 
Hmmm.
Alkuperäinen kirjoittaja ögufot;30357888:
Mietin tätä aika kauan. Omalla rakkaallani on melko pieni muna, mutta ihan hyvät tulot. Mutta jos se penis siitä vielä kutistuisi, niin kyllä mieluusti tinkisin tuloista sitten.

Eli iso muna, pienet tulot.
Minkä kokoinen hänellä on ja paljonko tuloja?
 
nai
Eka ajatus jotta iso muna mutt jo hetken päästä ajatuksiin realisoituu se, että seksin määrä kuitenkin vähenee vuosikymmenien myötä ja näin kypsässä iässä osaa jo arvostaa huoletonta elämää niin ehkä sit kuitenkin miljonäärijamppa. No en tiiä, eihän noin koskaan olis tarve valita tosielämässä. Jossa en ole valinnut tai poissulkenut puolisoani kummankaan ominaisuuden mukaan.
 
äippä92
Ottaisin vaihtoehto B:n. :)

Olen kylläkin naimisissa köyhän ja keskivertoa isompi varusteisen miehen kanssa, mutta tyydyttää minut pienemmälläkin.

Jos joskus rikastuisin, niin olen kyllä jo valmiiksi suunnitellut mihin rahat laittaisin, eikä siitä kyllä itselle kovin suurta summaa jäisi. :)
 
-.-
B tietysti. En vain haluaisi 20 senttistä. Ehkä siihen sitten ajan myötä tottuu, mutta itse en kyllä ole yhtään digannut tuon kokoisesta, miehen pitää olla varovainen tai sit itse en ole yhtään mukana kun sattuu.
Toki mikromuna on kans ikävä, mutta toisaalta, ei se ehkä niin paljoa haittaa. Itte voin päivät pitkät sitten treenata paikkoja tiukiksi kun ei tartte töissä käydä. Ja leluvarastossa vois olla vaikka mitä kallista ja hauskaa :D
 
"vieraz"
A, vaikken edes tarvitse kovin paljon seksiä, on se kuitenkin niin keskeistä suhteessa että B ei vain olisi mahdollinen. Lisäksi elätän itseni ihan kivasti, ei ole koskaan tarvinnut kiinnostua kumppanin tuloista, vaan ihan hänestä itsestään.
 

Yhteistyössä