Pieneen tilaan menevät rattaat kunnon renkailla!

  • Viestiketjun aloittaja Pulma
  • Ensimmäinen viesti
"shihtzu"
Minä sanoisin, että Brio Ponyt. Menee yllättävän pieneen tilaan ja ovat varsin kapeat ja todella kevyen tuntuiset, mutta kuitenkin ihan rattaat. Selkänojaa tosin ei saa ihan makuuasentoon, että se on miinusta, jos noita tarttee nukkumiskäyttöön.
 
  • Tykkää
Reactions: Moraalinvartija
Meillä on kans Timmyt, menee auton peräkonttiin silleen pitkittäin niin ei vie koko konttia. Niissä saa laitettua sen kuomun "väärinpäin" eli jos haluaa vauvalla käyttää niin pystyy tavallaan muuttaan sen niin päin, että vauvan kasvot on suhun päin, vaikka niissä ei ole heittoaisaa. Onko muilla Timmyissä se istuma-asento jotenkin takakeno? ostin käytettynä omani ja kävin sitä ennen liikkeessä katsomassa rattaita, mutta en huomannut tuota kuin vasta sitten, kun laitoin lapsen istumaan niihin. Timmyt eivät muuten ole paljoa painavemmatkaan kuin esim Gracon matkarattaat :)
 
J+
brio sing menevät todella pieneen tilaan ja autoon! Hyvin pyörivät pyörät, kaunis ja trendikäs.

Tätä brioa ostetaan usein matkarattaiksi pienen koonsa takia. Vaikka ovatkin oikeat vaunut. Runkoon saa klikattua kiinni niin turvaistuimen, vaunukopan ja ratasosan.

Meillä sellaiset eikä valittamista!
 
sintt1
Mikä pieni tila. Meillä baby joggerin city elitet ostettu sen takia, että ovat kunnon rattaat mutta vievät suht vähän tilaa. Tietty pieniin matkarattaisiin verrattuna enemmän, mutta ovat ominaisuuksiltaan ylivertaiset matkiksiin nähden. Me ei ole tarvittu näiden lisäksi lainkaan matkarattaita.
 
suosittelen
Meillä on Hauckin Shopperit, ovat matkarattaat mutta renkaat ovat kunnolliset. Niitä me käytetään hiekkatielläkin. Nuo olisi käynyt vaunujen korvikkeenakin jos olisi tajunnut aiemmin. Niihin saa Brio Primo kaukalonkin.
 
Meillä siis myös Timmyt pelkästään käytössä, ei olla noiden oston jälkeen mitään matkiksia käytetty. Alussa meillä oli yhdistelmät, kun ei hoksattu, että tuommoisillakin olisi pärjänny kun olisi vain ostanut pehmeän kantokopan niihin. Ja siis lenkkeillään ja kuljetaan sohjossa noilla, että ei todellakaan ole pelkästään missään kaupunkikäytössä :) Tosin uusien Timmyjen hinta taisi nousta viime vuonna ja eroa vanhoihin tuli muutama milli muistaakseni renkaisiin lisää kokoa ja hinta nousi toista sataa :|
 

Yhteistyössä