Pidättekö yhteyttä miehiinne työpäivän aikana?

Meillä tulee läheteltyä viestejä puolin ja toisin pitkin päivää (tai iltaa miehen iltavuoroviikkoina) ja soiteltuakin muutaman kerran :) Jäisi muuten yhteiset jutut vähälle, kun lapset vievät niin paljon huomiota.

Kuis muilla pareilla?
 
Juu meillä soitetaan pari kertaa työpäivän aikana, ei viestitellä ku mies ei osaa käyttää uutta puhelintaan niin näppärästi että viestejä kerkeisi rustailla :) Mutta jos minä en oo ehtiny soittaa ni ekalla tauolla viimestään mies soittelee että miksei kökkösestä oo kuulunu mitään :heart:
 
mie vaan
Tarpeen mukaan sähköpostia, sms:ää ja puhelua tahi chattiä. Meillä tosin tehdään myös kalenterivarauksia toistemme (työ)kalentereihin, jotta kurssit ja työmatkat on varmasti kummallakin selvillä. Emme ole samassa työpaikassa, mutta melkein ;)
 
Peräkylän Eukko
Mies soittaa töistä pari kolme kertaa vuoronsa aikana, joka kylläkin kestää 24 h. Mä en soittele, kun omasta kännystä sitä ei saa kuitenkaan kiinni. Jos hätä tulee, soitan sen esimiehelle, jonka saa aina kiinni.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Gluteus maximus:
en. Pitää kunnioittaa myös toisen työtä
Omalla kohdallani en pidä yhteydenpitoa kunnioituksen puutteena, päinvastoin!

Eikä se minunkaan työni (lasten ja kodinhoito) kunnioitus siitä vähene, että mies mukavia viestejä kirjoitteleekin :LOL:
 

Yhteistyössä