Phuket kamala beach

  • Viestiketjun aloittaja fani
  • Ensimmäinen viesti
fani
Olemme menossa maaliskuussa perheemme kanssa phuketin kamala beachille. Onko kenelläkään kokemuksia ko paikasta?

ja mitä kannattaa muistaa kun 4v pojan kanssa sinne mennään? entä rokotukset pojalle? olisiko hyvä antatuttaa havrix? vanhemmilla se jo on. Entä muut rokotukset? neuvolasta hän on saanut kaikki mitä yleensä annetaan tuohon ikään mennessä.


kiitos kaikille vastanneille.
 
mamma2003
Mitä retkiä sieltä voisi tehdä lapsen kanssa ja jos menee esim. jollekin "melonta"retkelle niin saako sieltä lapselle pelastusliivit?

Olen haaveillut josko pojan kanssa pääsisi jonnekin veneellä, mutta en mene jos ei lapselle saa pelastusliivejä.
 
Jonsered
\
Alkuperäinen kirjoittaja 20.11.2006 klo 14:53 mamma2003 kirjoitti:
Mitä retkiä sieltä voisi tehdä lapsen kanssa ja jos menee esim. jollekin "melonta"retkelle niin saako sieltä lapselle pelastusliivit?

Olen haaveillut josko pojan kanssa pääsisi jonnekin veneellä, mutta en mene jos ei lapselle saa pelastusliivejä.
Pelastusliivien roudaaminen Suomesta on ihan varteen otettava vaihtoehto. Loppujen lopuksi eivät ole kovin painavat ja ainakin tiedät, mitä lapsellasi on päällään.
 
fani
olitte samassa hotellissa kuin mihin mekin olemme menossa. Olisiko sinulla kuvia hotellin huoneista? olemme löytäneet ko hotellin kotisivut ja siellä on kuvia huoneista, mutta onko ne todella sen näköisiä? (eli upeita?). Meillä siinä hotellissa on kolmio neljälle.

Meikäläinen yrittää löytää kaikkea uutta koko ajan sieltä ja tuon huoneen kuvat olisi ne mitkä kiinnostaa sen vuoksi, että useimmiten nettisivuille laitetaan ne parempien huoneiden kuvat.

mikäli voit laittaa kuvia niin olis kiva. voitko lähettää ne minulle omaan mailiin? jos voit niin ilmoitan myöhemmin osoitteen jos se sinulle käy :)
 
fani
Ne huoneet vaan näyttää niin upeilta nettisivuilla, mutta kuten aiemmin olemme matkoillamme todenneet niin kuvat ovat paremmista huoneista eikä niistä ns normaaleista huoneista.

Olitte samassa hotellissa Tuuli mihin olemme menossa, joten pitää vielä kysyä kuinka kauan teillä kesti linja-automatka lentokentältä hotelliin?

 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 29.11.2006 klo 15:41 Tuuli kirjoitti:
Moi taas,

taksia käytettiin, jotain puoli tuntia suunnilleen matkan pituus. Bussilla voi mennä vähän kauemmin ja varmaan odotteluun, että kaikki muut + tavarat pääsee mukaan. Käsitän, että olette menossa kuitenkin pakettimatkalle.

Vinkki: pakkaa lapselle lentolaukkuun sortsit ja T-paita, jotka vaihdat lentokentällä ettei tuskastu heti kuumuuteen. Tarkista, että on juotavaa yms., jos joudutte odottelemaan. Aikuiset kestää kuumaa ja ymmärtää, että pitää odottaa, pikkuihmisillä tämä tunnetusti vaikeampaa. Näin ei ole tatti otsassa heti alkumetreillä. Sillä taatusti on kuuma!

Hyvää matkaa :wave:

Lisävinkki lasten matka-asuksi: meillä käytetään yleensä koneessa gollege-pukua ja alusvaatteiksi puetaan shortsit+t-paita ja jalkaan paksupohjaiset sporttisandaalit ja paksut sukat. Perillä ei tarvi kun riisua sukat ja päälimmäiset vaatteet. Itse pidän yleensä matkalla liivihametta, pooloa ja sukkahousuja, poolo ja sukkahousut on sitten perillä helppo riisua. Ja miehellä on housut, joista saa vetoketjulla lahkeet pois, kun päästään perille.
 

Yhteistyössä