Phil and Teds Sport: talvi ja vauva, joka ei ole enää kopassa

Hei

Meillä on suunnitteilla Phil and Teds Sportien osto huhtikuun alussa (LA) syntyvälle vauvalle ja hänen 2 vuotta vanhemmalle sisarukselleen.

Miten olette selvinneet ensimmäisestä talvesta - tarkoitan siis meillä sitten ensi talvea - jolloin vauva meillä on talven alkaessa noin puolivuotias ja alkaa talven kuluessa siirtymään kopasta ratasosaan ja lämpöpussiin? Millaisia ratkaisuja olette tehneet?? Miten suojanneet vauvan??

Se takapaikkahan on aika "suojaton" , kun siellä ei ole kuomua... Asutaan pk-seudulla, joten Etelä-Suomen talvisäitä tässä mietin. Välillä voi pyryttää ja olla kovastikin pakkasta ja välilä olla leutoja säitä.

 
Meillä on käytetty lämpöpussia nyt talvella vauvalla. Meillä tosin lapsi mahtuu vielä nukkumaan siellä alaosassa ja esikoinen on ollut sisaristuimessä päällä. Ja lapsi on syntynyt huhtikuussa myös.
Rattaat on kyllä olleet meillä toimivat ja ei olla kadutttu niiden hankkimista.
 
Sanmar: Kiitos kokemuksien jakamisesta!! Lämpöpussia mäkin aion käyttää. Millainen lämpöpussi sinulla on ollut käytössä?

Mä olen kuullut paljon hyvää Phil and Teds -rattaista: en ole kuullut kenenkään katuvan niiden hankkimista. Tuo talviasia vaan on mietittänyt. Tuplasade-/sääsuojan aion hankkia lämpöpussin lisäksi toki, että niistä toki suojaa saa.
 
Mita niin hirveasti kauhistelit? :flower: Aviomet ovat, mutta, niin on monet muutkin rattaat. Kulkevat katevasti ja ovat pienet kahden lapsen rattaat. Ainut miinus meikalaiselta tulee (Asutaan Aasiassa) aivan surkean pienesta kuomusta. Eivat olleet sita muuttaneet edes siihen uuteen Vibe-malliin.

En tieda auttaako Suomen pyryissa, mutta siihen alla olevaan sisaristuimeen voi hankkia sellaisen UV-suojan kuomuksi, mutta taitaa olla liian hepponen Suomen talveen...

Ja,kuten joku sanoi, sadesuojasta saa hyvan tuulisuojan.
 
Limo
Ei ole kokemusta rattaista, olen vain niihin kiinnittänyt huomiota erilaisen ratkaisun vuoksi.

'Alempi' lapsi tuntuu suojattomalta Suomen keleissä. Bussissa seurailin kun ihmiset kulkivat rattaiden ohi ja kassit ja sateenvarjot tuuppivat alempaa lasta. Kukaan ei varmaan tajua varoa kun eivät ole tottuneet lapsen olevan niin lähellä lattiaa. Jos nyt muutenkaan kukaan varoo Suomessa tuuppimasta ja tönimästä muita...
 
Phil & Tedsin oma lämpöpussi on hyvä ja ainakin meillä toiminut ihan loistavasti sillä siinä valjaiden aukot ja pysyy siten hyvin paikallaan. Lämpöpussissa on vielä kiristysmahdollisuus ylhäällä joten siitäkin saa sitten pientä suojaa.
 

Yhteistyössä