Pfizer: koronarokotteesta on todennäköisesti tulossa vuosittain annettava rokote

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pfizerin osakkeita saat aivan vapaasti ostaa markkinoilta, vieläpä ihan edullisin kustannuksin kun katsot kenen palveluita käytät osakeostoksissasi. Hyvin on kehittynyt Pfizerin osakekurssi ja osinkoa tulee neljästi vuodessa.
Toissapäivänä Pfizerin osake 42 dollaria.
En muista milloin ostin, arvo noussut 48%
Juuri ostin 200 Modernaa, olikohan jotain kuuttatuhatta euroa.

Sikatyhmää että ei tuettu nenäsuihkerokotetta, jolla vuosittaisiin rokotuksiin ei tarvita sairaanhoitajan pätevyyttä. Helppoa, halpaa, nopeaa.
Pfizerihan kävi melkein 52 dollarissa. Mulla keskihinta noin 30$.
 
vierailija
Influenssarokote ei ollut hyvä koska sitä ei ole pakko ottaa, mutta koronarokotteesta saatiin ikuinen lypsylehmä, jopa nuorille ja lapsille pistettynä, koko maailma pitää rokottaa kerran tai kahdesti vuodessa, 7,8 - 15,6 miljardia 20 euron annosta ikuisesti tästä alkaen, laskekaa ite mitkä massit tossa liikahtelee, satoja miljardeja ainaki joka vuosi

Tämä rokote tarvitaan ehdottomasti turvaamaan rikkaiden rikastuminen.
Kun tuon tiedät ja olet varma asiastasi, niin mikä sua estää ostamasta rokoteyhtiöiden osakkeita ja rikastua?
 
vierailija
Ei kai tästä voi syyttää ihmisiä jotka ei halua ottaa rokotetta jolla on vain määräaikainen myyntilupa Euroopassa. Nohonek sanoi hyvän vertauksen, että olemme lentokoneen kyydissä mitä samaan aikaan rakennetaan. Riskiryhmät on rokotettu joten yhteiskunta auki.
 
vierailija
Kun enemmistö saatiin ottamaan ensin kaksi rokoteannosta, ne ottaa kolmannenkin kyselemättä. Sen jälkeen yhden vuodessa lisää, joka pian muuttuukiin 2-3 pistokseksi vuodessa ja pian ollaankin valmiit ottamaan kuukausittainen injektio koronasuojaa.
 
vierailija
Lääkejätit eli Big Pharma ja sen omistajat ovat saaneet nyt täytettyä medikalisaation unelman - koko ihmiskunnan pakkolääkitys pistoksilla säännöllisesti.
Hölmöläiset ottaa kun eihän ne k-piikit auta yhtikäs mitään

Nämä 4x ja muut piikitetyt sairastaa vähän väliä koronan ja piikittämättömät porskuttaa ilman tautia kuten minä. Vastustuskyky kohillaan nääs 😎
 

Yhteistyössä