"vieras"
mulla on hyvä tefalin paistinpannu, joka on ollut noin kolme vuotta jo. Käsin olen aina pessyt mut laiskottaa niin mietin panisinko sen sittenkin koneeseen?
Mulla menee ainakin käsinpesuun ihan liian kauan, kun ensin pitää pestä allas että siihen voi laittaa vettä. (minusta sen pitää olla täysin puhdas jos tiskaa käsin jotain) Sitten pannu pitää pestä joka puolelta ettei lika pinty, ja se ei mahdu kokonaan sinne altaaseen (ja ei viitsi yhden pannun takia laittaa koko allasta täyteen vettä) ja pannua joutuu kääntelemään hankalasti että saa kahvan pestyä myös. Sitten kun vaihtaa veden ja huuhtelee pannun huomaa että se on vielä ihan rasvaisen tuntuinen ja pitää pestä se toisen kerran juoksevan veden alla, kun ei jaksa enää täyttää allasta uusiksi. Astianpesukone säästää vettä ja aikaa. Käsinpesu kyllä säästää pannua ja on siksi kätevämpää. Mutta mä teenkin aina kaiken hankalastiKäsin.
Eihän siihe pesuun mene ku joku minuutti jos sitäkään. (Ja silti ne tuppaa jäämään likaisena odottamaan pesua...)
Oon kaikessa ekohippeydessäni tästä kyllä aina ihan ymmälläni. Kuka oikeasti lilluttaa sitä kaikkea paskaa samassa altaassa, samassa vedessä? Mulla on aina joku lautasen kulma tai pieni kippo, mihin pistän keon siä pesuainetta ja dippaan harjaa siinä. Sitten harjaan astian läpikotaisin ja pesen hiljaa juoksevan veden alla. Ja koska astiat on aina huuhdeltu tiskausta odottamaan, niin niissä ei kovin mitään hangattavaakaan ole.Alkuperäinen kirjoittaja taivaanrantaheinä;29082673:Mulla menee ainakin käsinpesuun ihan liian kauan, kun ensin pitää pestä allas että siihen voi laittaa vettä. (minusta sen pitää olla täysin puhdas jos tiskaa käsin jotain) Sitten pannu pitää pestä joka puolelta ettei lika pinty, ja se ei mahdu kokonaan sinne altaaseen (ja ei viitsi yhden pannun takia laittaa koko allasta täyteen vettä) ja pannua joutuu kääntelemään hankalasti että saa kahvan pestyä myös. Sitten kun vaihtaa veden ja huuhtelee pannun huomaa että se on vielä ihan rasvaisen tuntuinen ja pitää pestä se toisen kerran juoksevan veden alla, kun ei jaksa enää täyttää allasta uusiksi. Astianpesukone säästää vettä ja aikaa. Käsinpesu kyllä säästää pannua ja on siksi kätevämpää. Mutta mä teenkin aina kaiken hankalasti
No joskus seiskalla opetettiin että astioita ei missään nimessä saa tiskata juoksevan veden alla, koska se on kauheaa vedentuhlausta.Oon kaikessa ekohippeydessäni tästä kyllä aina ihan ymmälläni. Kuka oikeasti lilluttaa sitä kaikkea paskaa samassa altaassa, samassa vedessä? Mulla on aina joku lautasen kulma tai pieni kippo, mihin pistän keon siä pesuainetta ja dippaan harjaa siinä. Sitten harjaan astian läpikotaisin ja pesen hiljaa juoksevan veden alla. Ja koska astiat on aina huuhdeltu tiskausta odottamaan, niin niissä ei kovin mitään hangattavaakaan ole.
No onhan se, jos sitä hanaa pidetään täysillä ja astioita hangataan hartaudella. Mutta jos pesen keon astioita, osaan kyllä hoitaa sen puoliteholla juoksevan veden alla ja aika nopeasti. Ehkä just siks ku ne huuhdellaan aina tuoreista lioista, ei pinty ja kuivu mitään kiinni.Alkuperäinen kirjoittaja taivaanrantaheinä;29082722:No joskus seiskalla opetettiin että astioita ei missään nimessä saa tiskata juoksevan veden alla, koska se on kauheaa vedentuhlausta.
mä pesen samalla lailla kuin Professional Griefer, enkä lutraa vedellä, vaan lasken vähän vettä pannulle, sit harjaan sen (en aina käytä astianpesuainetta edes ) ja sit huuhtelen pienellä määrällä vettä.Ei siinä sen enempää mene vettä kuin siinä et kahteen kertaan laskis vettä altaaseen (pesu ja huuhteluvesi )Alkuperäinen kirjoittaja taivaanrantaheinä;29082722:No joskus seiskalla opetettiin että astioita ei missään nimessä saa tiskata juoksevan veden alla, koska se on kauheaa vedentuhlausta.