Perussuomalaisten puoluesihteeriltä kylmä viesti työttömille

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Puu tunnetaan hedelmistään ja perskekopuu tuotti mustimmat ja mädimmät hedelmät. Ei ne puheet vaan teot.

2015 kaikkien aikojen vuosikohtainen SE Lähi-idän ja Afrikan pääosin musliminuorukaisten maahantuonnissa lähes 35.000 rikastuttajaa.

2015-2019 kaikkien aikojen hallituskausikohtainen SE Lähi-idän ja Afrikan pääosin musliminuorukaisten maahantuonnissa yli 51.000 rikastuttajaa.


Marinin hallituskaudella 2020-2023 Lähi-idän ja Afrikan musliminuorukaisten maahantuonti oli jopa poikkeuksellisen alhaista. Laitapa lähde jos muuta väität valheellisesti.

Ukrainasta tuli tosin paljin pakolaisia, ja työperäistä työvoiman saatavuusharkinnan alaista maahantuloa, kausityöläisiä, opiskelijoita ja avioliiton kautta tapahtuvaa maahanmuuttoa oli, mutta nämä persutkin hyväksyvät. Ns. "turvapaikkaturismi" eli "haittamaahanmuutto" pääosin muslimimaista loisti lähes poissaoloaan.
Viime vuonna Suomeen tuli 100000 mamua ja se on Suomen ennätys.
 
vierailija
Keskisuomalaisen haastattelussa Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen julistaa ”Ken ei työtä tee ei hänen syömänkään pidä”.

Näin siunataan oikeistohallituksen massiiviset leikkaukset vähävaraisten tuloihin ja etuuksiin. Perussuomalaisten omissa kannattajissa on paljon työttömiä ja kelatuilla kitkuttavia, miten he mahtavat asian ottaa.

Perussuomalaiset ei ole rasistinen puolue, vakuuttaa puoluesihteeri Raamattuun viitaten: ”Ken ei työtä tee ei hänen syömänkään pidä”
Pappi ja teologi

"– Pappina ei ole hyvä sanoa politiikkaan mitään. Kirkkoisäthän sanovat, että maailma on Perkeleen vallassa.

– Rivimme ovat suorassa. Purralla on minun ja kenttäväen täysi tuki. En mielestäni ole rasisti, eikä puolueemme mielestäni ole rasistinen. Ajattelen, että jokainen ihminen on Jumalan luoma. Olipa ihminen minkä värinen tahansa, niin hän on Kristuksen lunastama. Silti pitää olla järki. Raamatussakin sanotaan, että ken ei työtä tee ei hänen syömänkään pidä. Suomalaisilla on oikeasti sydäntä. Sehän näkyy keräyksissä hädänalaisille ja suhteessa ukrainalaisiin."


Ken ei töitä tee, hänen ei syömäänkään pidä.

Tässähän se tuli hallituksen agendakin selväksi. Oli syy työttömyyteen mikä tahansa, niin ei syömän pidä. Tuet pois köyhiltä, äveriäiltä verot.

Totesihan sen puolueen puheenjohtajakin, että empatia ei kuulu politiikkaan.

Yksittäinen virke on lainattu Tessaloniakalaiskirjeistä ja sekin väärin ja osa koko virkkeestä. Koko teksti pitäisi lukea, jotta konteksti avautuisi kokonaan. Paavali kirjoittaa paljon muutakin k.o kirjeessä.

Raamattua ei pitäisi käyttää lyömäaseena. Siellä on paljon muutakin ja täysin päinvastaista.

Stalinkin oli käynyt pappiskoulua ja muokkasi omia sloganeitaan Raamattua valikoiden tulkiten.

Kuvan perusteella arvio, puoluesihteeri, pappi ja teologi työskentelee, ja syö hyvin.
Pappi ja teologi mammonanpalvojien kirkossa?
 

Yhteistyössä