Persuille 20-vuoteen huonoin vaalitulos 7,2%, vain 1 eurovaalipaikka

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitenköhän persujen liittolaiset eli Puolan natsit, Italian fasistit ja Unkarin putinistit suhtautuu tynkkikseen ja sen arvoihin ja asenteisiin? Suomen persut on niin vässyköitä, että niille kelpaa mikä tahansa, mutta mitenköhän tynkkikselle käy tuossa porukassa?
 
vierailija
Persut samaa porukkaa muiden kanssa. Suomessa äänet annetaan pahiten tuhoa aiheuttaville ihmisille ja puolueille. Kaikki puolueet kuitenkin kannattavat samoja suomalaisille haitallisia asioita loppupeleissä
 
vierailija
Ja sekin ainokainen on kaveri, jonka kun laittaa Puolan L&O:n, italian vellosten ja Orbanin Unkarin kanssa samaan porukkaan, niin se ei sieltä kyllä kavereita saa. Tuskin kukaan edes juttelee, kun äärioikeiston arvomaailmalla tuollaisia ei suvaita
 
vierailija
Persut olivat typeriä alkaessaan ahdistella myös kantasuomalaisia matalatuloisia ja työläisiä. Toivottavasti tulos laskee seuraaviin vaaleihin tultaessa edelleen. Valheilla ja petoksella on lyhyet jäljet.
Suomen kansan kosto. Suomalaiset antoivat noin 200 000 ääntä Li Anderssonille vas. koska kyseessä on koksupersujen oikeistohallituksen vastapuolue tavallisen ja köyhän ihmisen sekä työläisen ja hyvinvointivaltion sekä peruspalveluiden takana.
 

Yhteistyössä