perhepäivähoitaja vai tarha

Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita:
Mä halusin aikoinaan omat lapseni tarhaan. Tiesipähän aina, mihin aamulla lapsen vei riippumatta siitä, onko hoitotäti sairaana vai ei.
tuo tosiaan perhepäivähoitajassa on et jos hoitaja sairastuu niin lapsi saattaa joutua ihan vieraaseen paikkaan...

meillä vaan tuo tyttö on kummallinen tapaus, et haluaa välillä muuallekin... kamala selittäminen, että kun ei me voida vaikuttaa siihen kenelle menee...

kerran menin hakemaan tyttöä vakihoidosta, tyttö tulee hangonkeksinä juosten vastaan: "äiti, äiti, hoitaja on kipeä, mä pääsen varahoitajalle"
 
Meillä neiti meni pienenä perhepäivähoitajalle ja vajaa 5 vuotiaana, kun pph lopetti meni sitten tarhaan. Mutta pph:n luona viihtyi aina paremmin (vaikka usein oli vain yksi samanikäinen ja pari aivan pientä ) ja oli vain innoissaan, kun välillä meni varahoitoon muualle... välillä myös tarhoihin. Mut meille sattui mukava pph. Joka päivä meni mm. leiksalle lasten kanssa, minne muutkin alueen pph:t tulivat. Oli lapsilla enemmän leikkikavereita ja monipuolisemmin tekemistä. Ja varmasti helpotti pph:n siivousurakkaa kotona, kun ei lapset koko päivää sotkenut pihaa / kotia.
 

Yhteistyössä