Tekaisin tossa sämpylätaikinan ja arvioin lasten päikkäripituuden vähän väärin. Voisinko ehkäistä katastrofin niin että kaadan lepäämässä olevan, löysänpuoleisen taikinan pellille ja paistan niine hyvineen?Jäiskö raa'aksi keskeltä? :snotty:
Itse en ole käyttänyt mitään erityistä ohjetta.Alkuperäinen kirjoittaja Piipa:mä mietin just tota elovenan pakettia, et erooko se jotenki perustaikinasta.. mulla siis puolen litran taikina, siinä pakka hiivaa, suolat, siirapit ja n.10dl jauhoja sekä oliiviöljyä.
täytyypä vaan kylmästi kokeilla.
no suht tuollain olen tehnyt...tosin ilman tuota ohjettaAlkuperäinen kirjoittaja kumikameli:(uunipannullinen)
5 dl vettä
4 dl Elovena-kaurahiutaleita
1 ps Sunnuntai-kuivahiivaa
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1/2 dl Keiju Rypsiöljyä
6 dl Sunnuntai-vehnäjauhoja
Voiteluun: munaa
Pinnalle: Elovena-kaurahiutaleita