Pelkuri vai pikku pervo?

Nyt kun löysin tämän palstan ja vaikuttanee siltä että täällä kirjoittelivista ihmisistä valtaosa on ihan täyspäisiä, niin laitetaanpa minua askarruttava kysymys

Sain viimekesänä vaimoltani lahjakortin jolla olen oikeutettu mihin tahansa seksitekoon. Pitää olla toteutettavissa ja ei saa rikkoa lakia. Eli en saa haluta naapurin 14 vuotias tytärtä, mutta saan haluta vaikka hänen isäänsä. Ja asiasta ei puhuttaisi koskaan sen jälkeen. Jee, siis saisin toivoa ihan mitä vaan, siis iham mitä vaan.... Ensin tuntui tosi mahtavalta, mutta sitten aloin pohdiskelemaan... Entäpä jos vaimoni haluaa testata minua, siis kuinka suuri pervo sisälläni mahdollisesti asustaa vai haluaako hän todelle tehdä tämän vain minua miellyttääkseni.

Oletetaan että kyseessä ei ole testi... Missä menee siis raja mitä voin toivoa seksiä naapurin miehen kanssa tai ehkäpä anoppini. Ja vaikka on sovittu että asiasta ei puhuta jälkikäteen jää se kuitenkin molempien muistiin loppuelämäksi. Pitäisikö minun ehkä toivoa jotain sellaista mitä olen vaimolleni vuosien varrella ehdottanut, mutta hän ei ole suostunut (lähinnä mieleen tulee peppuseksi). Pelaanko siis varman päälle ja olen pelkuri joka missaa elämänsätilaisuuden vai päästääkö pieni pervo valloilleen. Toivoisin kommentteja lähinnä parisuhteessa eläviltä naisilta.

Eli hienosta lahjasta tuli itse asiassa iso ongelma ja vaimoni muistuttaa minua toisinaan lahkakortista. Olen siis tavallaan jo nyt pelkuri koska olen pohtinut asiaa lähes vuoden.
 
Mielestäni kannattaisi keskustella asiasta, että onko se testi vai rakkaudelle pilke silmäkulmassa keksitty juttu. =) Sitten selvii kannattaako olla pelkuri vai toteuttaa mitä ikinä onkaan halunnut! Mielestäni mahtava idea on! jos se siis ei ole testi..
 
Anoppi kannattaa varmaan jättää väliin... Muuten voisit ehkä yrittää vaikkapa juottaa vaimolle jotain ja sen jälkeen tehdä tarkentavia lisäkysymyksiä lahjakortista. (Jotain juoneelta saattaa lipsahtaa sellaista mitä muuten ei lipsahtaisi. Miten tämän nyt oikein selittää..?)

 
Olenhan minä tässä matkan varrella asiasta tiedustellut ja rajana on suomenlaki ja että teko on toteutettavissa, eli en voi toivoa kahta amerikkalaista pornotähteä koska se ei ole mahdollista. Mutta varmasti voisin toivoa vaimoni parastakaveria ja vaimoni varmasti kysyisi asiaa häneltä. Ja olen 99,9% varma että tämä on rakkaudella toteutettu juttu. Ei vaimoni ole näin halpamainen vaikka naisilla onkin kaikenlaisia kikkoka miesten varalle. Mutta siitä huolimatta joudun ehkä paljastamaan itsestäni jotain sellaista joka jää pysyvästi vaimoni mieleen, esim jos toivoisin 100 kg painiamiestä rakastelemaan minua peppuun, niin varmasti sillä on vaikutusta... kyllä te varmaankin naisina ymmärrätte mitä tarkoitan. Eli pitäisi toivoa jotain salaistafantasiaani toteutettavaksi, mutta kuitenkaan ei saa mennä liiallisuuksiin, eikös niin? Mutta missä menee raja, siinäpä pulma.
 

Yhteistyössä