pelätäänkö muilla imuria?

Meillä poika 1,3v. ja pelkää ihan hysteerisesti! ELi imuroida ei voi ellei mies kotona :( Olemme yrittäneet selittää että äiti siivoaa sillä roskat jne. menty yhdessä kokeilemaan kädellä jne. Pelkää silti niin kamalasti, että huutaa kuin vietävä. En tiedä mistä on saanut pelon imuriin?
Juu ja isoveljensä roskarekkaa(sellaista isoa) ja mun ilmakiharrinta myös pelkää :/ ...

Kaipa menee aikanaan itestään ohi?
 
Hilma

Meillä pelättiin pienempänä ja silloin ei just voinu imuroida, jos oli pojan kanssa yksin kotona. Nyt poika 1v5kk eikä oo moneen kuukauteen enää pelänny. Päin vastoin tykkää seurata mukana, kun imuroin. Usein käy oikein osoittamassa imuria, että "voitaiskos nyt äiti imuroida". =) Ohimenevää oli siis ainakin meillä tuo vaihe.
 
no meillä pelkäs tossa samassa iässä kans tosi paljon, istui aina sohvalla ja huus jos imuroin. onneks nyt on mennyt jo vähän ohitse ikää on nyt 2v1kk

toivottavasti teilläkin menis ohitse :hug: :hug:
 
Meidänkin herra pelkää, mutta se on jotenkin ajoittaista, ja kotona ei enää pelkää, kun on saanu aina imuroinnin jälkeen painaa nappia, että johto kelautuu :). Mutta mummilassa edelleen pelkää, ja siellä ei enää toi sama konsti toiminutkaan.
 
meillä isompi 2v 8kk pelkäs ja huusi aivan hysteerisena ku laitoin imurin päälle n.1v alkaen... mut nyt hänen pikkuveli on 1v 4kk ja istuu imurin päällä ja pörisee ja kaikkee nii pakko on ollu ison veljenkin sit"tutustua" imuriin ja nyt on yleensä ku alan imuroimaan et kaks pikkusta istuu imurin päällä ja ovat tietenkin menossa eri suuntaan kun äityli :heart:
 
meillä taidettiin pelätä,joskus pienenä 9kk iässä tai jotain niihin aikoihin.kun aloin imuroimaan silloin kun poika oli hereillä.ennen imuroin aina ku se nukku ulkona. mutta sitten se tottu siihen,kun otin sen syliin ja imuroitiin yhdessä.. nyt se haluaa itse imuroida.. ja työntää imuria..ikää nyt 1v3kk
 
Meillä likka yrittää napata imurin äitiltä,haluis itse siivota.Joskus jos sattuu kattoo telkkaa kun äippä imuroi tulee ja painaa virrat kiinni imurista kun häiritsee neidin piirrettyjä :D
Mut joo meil ei kyl oo koskaan pelätty,kun tyttö oli vauva niin imuroin vaikka se nukku ja ei herännyt koskaan siihen ääneen.
 
Minun tyttökin alkoi alle vuoden ikäisenä pelkäämään imuria ja sauvasekoitinta. Kyseinen imuri meni jokunen aika sitten rikki ja ostin sitten uuden, vähän kalliimman ja hiljasen kun ei viitsinyt huudattaa lasta koko imuroinnin ajan. Loppu pelkääminenkin siihen.
Nykyään kulkee imurin perässä ja käy sormella tökkimässä :)
 
pelätään juu...yleensä huutaa ja seuraa samaan huoneeseen missä imuroin niin toiseen päähän tietty..ei tuu lähelle...mutta muutaman kerran kun hän katsoo mumeja oon imuroinu niin sillon on vaan katsonu mitä teen eikää huutanu olleskaan...sit kun sammutan niin hän tärkeänä ilmottaa että poppu elikkä loppu.. =)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 24.11.2006 klo 21:54 Hilma kirjoitti:
Meillä pelättiin pienempänä ja silloin ei just voinu imuroida, jos oli pojan kanssa yksin kotona. Nyt poika 1v5kk eikä oo moneen kuukauteen enää pelänny. Päin vastoin tykkää seurata mukana, kun imuroin.
Samoin meillä (poika 1 v. 4 kk). Nyt imurista on tullut oikein mielenkiintoinen härveli ja sen nappuloita on kiva käydä säätämässä... =)
 
meillä neiti 1v9kk pelkäsi ennen mutta nykyään teen niin että nostan tytön sohvalle tutti suuhun ja unipupu käteen lastenohjelma pyörimään ja ilmoitus äiti imuroi. tyttö istuu kiltisti ja välillä huutelee kun häviän näköpiiristä mutta ei enää itke hysteerisesti =)
 
meil kans poika pelkää imuria,juoksee äkkiä toisee huoneeseen ja tulee kyl aina takas ja huutaa.pelkää kyl kaikkia muitaki hurisevia koneita esim.sähkövatkainta iha hirveesti.poitsu just tänään 1v10kk
 
mamaria
en nyt koko ketjua jaksanu lukea..

meidän poika kans pelkäsi pienempänä imuria. se hellitti tuossa kesällä 1,5v.na ja sitten oikein tykkäsi siitä värkistä, kun näki kuin hauskaa isosiskolla oli kun sitä kutitettiin imurilla. nyt taas vähän näyttäs säikkyvän, mutta koitampa ens kerralla taas imuroida vähän pienemmällä teholla ettei tuo värkki ihan kauheaa meteliä pidä..
 
Mrs Hillvalley
Noi pojat eivät ole koskaan pelännyt imuria, päinvastoin, leikkisi molemmat tuntikausia imurin kanssa, jos vain antaisi.
Ostettiinkin pukinkonttiin leikki-imuri, joka toimii, kuin oikea.

:xmas:
 
Meillä esikoinen pelkäsi imuria heti pienestä pitäen ja sitä kesti n. 1.5 vuoteen asti.
Nuorimmainen (tyttö) ei ole ikinä pelännyt, aina konttasi pienempänä kohti ja nykyään istuu kyydissä kun imuroidaan B)
 

Yhteistyössä