Parhaat matkarattaat!

Kertokaahan kokemuksia erimerkkisistä matkarattaista!
Yritän löytää kakkosrattaita seuraavilla kriteereillä:
-Tavarakori kestää pari kauppakassia ja ne sinne myös mahtuu joko tavara kerrallaan tai kasseina
-selkänojan saa makuulle
-renkaat ei heti uppoa esim hiekkatiellä
-ja hinta kuitenkin vain n 100-150 joko uutena tai vähän käytettynä
Kiitos!
 
PilviUnelma
Gracon Aerosportit täyttää mielestäni nuo mainitsemasi kriteerit. Uudet värit maksavat jopa 179e, mutta joitakin värejä on saatavilla 129e. Gracon Spreet taitavat olla lähes samanlaiset ja hiukan edullisemmat.
 
ainakin oulun lastentarvike mainosti graco spreeta nyt 99? alessa! Se näytti vastaavan aikalailla gracon miragea, mutta ilmakumipyörillä, ja muhkeammilla pehmusteilla. miragessakin on nuo muut vaatimasi ominaisuudet, mutta renkaat ei kulje muualla kuin sileillä kaduilla :( muuten hyvät rattaat =)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.04.2007 klo 12:33 väärin kirjoitti:
^ Spreessä ei todellakaan oo ilmarenkaat! ja ne on muutenkin aika surkeet kun selkänoja säätyy jollain remmillä.
sori, ei ollutkaan ilmakumirenkaat, sekoitin me voyagereihin, kun niitä vasta vertailin... :headwall:

mirageihin verrattuna spreet näytti aika samankaltaisilta, mutta mitähän oleellista eroa niissä on kuin hintaero? onko jollain jotain käsitystä asiasta?
 
PilviUnelma
Spreessä on kyllä kumirenkaat (muttei ilmakumi sentään), jotka ovat paremmat kuin aivan muovirenkaat (niinkuin useissa matkiksissa on).
Spreet ovat aika lailla tilavammat kuin Miraget. Kuvassa sitä ei erota, mutta livenä Miraget on aika hepposet Spreehen verrattuna. Tosin jos nimenomaan haluaa mahdollisimman pienet rattaat, sittenhän Mirage on parempi.
Muistaakseni Miragessa ei ole säädettävä työntöaisa, mutta Spreessä on. Se on kyllä ehdottoman hyvä ominaisuus myös matkiksissa.
Spreessä on paljon isompi kuomu, joka suojaa esim. auringolta. Spreehen kuuluu myös jalkapeite.

Mitä tulee selkänojan säätöön, noissa tosiaan on se remmisäätö. Minä taas en kylläkään ole kokenut sitä mitenkään huonoksi systeemiksi. Päinvastoin, todella helppo säätää vaikka yhdellä kädellä, tai lapsen nukkuessa, tai miten vaan.
 

Yhteistyössä