Sain ystävältä raparpereja ja nyt olis se paras piirakkaohje hakusessa.
Kertokaapa omanne =)
Kertokaapa omanne =)
Riittääkö purkki kermaviiliä?Alkuperäinen kirjoittaja Katriina:Uusimmassa Pirkassa oli raparperikerrostorttu, josta otin pohjan ohjeen. Se oli tosi mehevä, siihen tuli mausteeksi kardemummaa. Mutta en käyttänyt sitä kerrostortuksi, vaan tein ohjeen määrästä pellillisen, ja päälle raparperit sokerissa ja kanelissa pyöriteltyinä. Sitten sekaan vielä kermaviili-muna -sörsseli, jota jatkoin vähän piimällä, kun kermaviili loppui kesken. Oli ehkä parasta raparperipiirakkaa ikinä.
Purkillinen ei riittänyt, siksi juuri jatkoinkin piimällä ... joka sopi tosi hyvin. Sitä meni ehkä desin verran.Alkuperäinen kirjoittaja pieni sydän:Riittääkö purkki kermaviiliä?Alkuperäinen kirjoittaja Katriina:Uusimmassa Pirkassa oli raparperikerrostorttu, josta otin pohjan ohjeen. Se oli tosi mehevä, siihen tuli mausteeksi kardemummaa. Mutta en käyttänyt sitä kerrostortuksi, vaan tein ohjeen määrästä pellillisen, ja päälle raparperit sokerissa ja kanelissa pyöriteltyinä. Sitten sekaan vielä kermaviili-muna -sörsseli, jota jatkoin vähän piimällä, kun kermaviili loppui kesken. Oli ehkä parasta raparperipiirakkaa ikinä.
Eiks tähän tullut mitään kummempaa pohjaa?Alkuperäinen kirjoittaja Mimmi:Helppo ja herkullinen, tein viime lauantaina ja anoppi söi sitä ihan innoissaan eli
Voideltuun vuokaan n. 500 g raparperiä
noin 1 - 1½ dl sokeria (fariini tai ruokosokeria)
Päälle ripotellaan muruseos: 100 g margariinia, 2 dl kaurahiutaleita, 1 dl sokeria, 1 dl vehnäjauhoa, vanilliinisokeria (murustellaan siis yhteen edellä mainitut)
200 astetta, noin ½ h
Nauti esim. jäätelön kanssa.
Mä tein tämän raparperipiirakan just prikulleen tuon Pirkka-lehden ohjeen mukaan ja tuli tosi meheävä ja maukas raparpeitorttu!! Saman ohjeen mukaan olen tehnyt myös omenasta - toimii! =)Alkuperäinen kirjoittaja Katriina:Uusimmassa Pirkassa oli raparperikerrostorttu, josta otin pohjan ohjeen. Se oli tosi mehevä, siihen tuli mausteeksi kardemummaa. Mutta en käyttänyt sitä kerrostortuksi, vaan tein ohjeen määrästä pellillisen, ja päälle raparperit sokerissa ja kanelissa pyöriteltyinä. Sitten sekaan vielä kermaviili-muna -sörsseli, jota jatkoin vähän piimällä, kun kermaviili loppui kesken. Oli ehkä parasta raparperipiirakkaa ikinä.
tä ohjeella mäki oon tehny ja joskus lisänny rahkan tuohon muruseoksen alle tai jättäny muruseoksen posi. Piimän voi korvata jogurttilla, ni tulee pehmeämmän makuinenAlkuperäinen kirjoittaja ena-:http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/23804/Piimäpiirakka
Marjojen tilalle raparperia. On hyvää! Tarjoilet sitte vanilijakastikkeen kans nii on viel parempaa =)
Ei, en harrasta pohjia, koska ne ovat usein ällöttävän raskasta ja rasvasta murotaikinaa ja liian suuritöisiä.Alkuperäinen kirjoittaja pieni sydän:Eiks tähän tullut mitään kummempaa pohjaa?Alkuperäinen kirjoittaja Mimmi:Helppo ja herkullinen, tein viime lauantaina ja anoppi söi sitä ihan innoissaan eli
Voideltuun vuokaan n. 500 g raparperiä
noin 1 - 1½ dl sokeria (fariini tai ruokosokeria)
Päälle ripotellaan muruseos: 100 g margariinia, 2 dl kaurahiutaleita, 1 dl sokeria, 1 dl vehnäjauhoa, vanilliinisokeria (murustellaan siis yhteen edellä mainitut)
200 astetta, noin ½ h
Nauti esim. jäätelön kanssa.
Oi, kiitti. Tätä pakko myös kokeillaAlkuperäinen kirjoittaja kaisa:http://koti.mbnet.fi/anniina/reseptit/omenapaistos.html
teet lopuista raparpereista tällä ohjeella raparperipaistosta + vaniljajäätelöä tai kastiketta