Saman verran kermaa ja rahkaa ja sekaan maun mukaan hedelmää, marjoja tai hilloa. Tuoreet mansikat hakkeluksena ehkä parhaita. Myös vadelmahillo mukaan sekoitettuna hyvää, silloin ei vain kannata lisätä juurikaan muuta sokeria.
Ihan mansikkahillo, kakun kostutukseen voi käyttä tilkkasen konjakkia veden lisäksi. Pohjaksi kuohkea kaakaota sisältävä pohja ja päälle kermavaahtoa ja suklaa tai marmeladi koristeita. On vieraatkin monelta taholta kakkua kehuneet ja reseptiä kyselleet.
muutama vihreä omena kuoritaan ja keitetään kypsäksi, neste pois, sekaan pakastemansikoita (jäisinä ) ja soseutetaan.. hieman sokeria sekaan, ja kakun väliin se sose, ei tarvitse kostuttaa erikseen..
Valkosuklaa- ja tummasuklaatäyte, maitorahkaan siis lisättiin vain valkoista suklaata ja tummaa suklaata sulatettuna, kaksi eri täytettä siis.. Kostutukseen käytän aina Spritea, se on sopivan hapokas eikä tule niin lälly maku kuin maidosta.