Paras tapa sulattaa suklaalevy?

  • Viestiketjun aloittaja "pop"
  • Ensimmäinen viesti
"tuu"
vesihauteessa teen itse aina niin,että kattilaan vesi kiehuun ja sopivan kokoinen kulho tai lautanen siihen päälle johon laitan suklaan sulamaan.esim.mikrossa suklaa haluaa aina "palaa" ja kovettua...
 
Kondiittori
laitat vain suklaan mikron kestävään kulhoon ja aloita kuumennus 20 sekunttia aluksi, sekoita lopuksi 10 sekuntia kun enää hiukan suklaata sulamatta - anna seistä hiukan kulhossa niin loputkin sulaa, sekoita.
Vesihaude kuitenkin paras kun varot veden ja vesihöyryn pääsemästä suklaaseen, kovettaa ja kokkaroittaa heti, en laittaisi kermaa suklaaseen popcorneja varten vaan 1 rkl kookosöljyä.
 

Yhteistyössä