Paras keittiö?

Hei,

Onko kellään kokemusta ja mielipiteitä siitä että missä keittiömallistossa on hinta-laatu-suhde parhaiten kohdallaan?

Ollaan käyty katsomassa Topi-keittiössä, kalustetukussa, Kvikissä ja Ikeassa eikä vielä ole löytynyt sopivinta keittiötä meille.
 
Moikka! :)

Me saatiin budjettiin sopiva ( ja vähän allekkin ) keittiö juuri Topi-keittiöltä. Reilut pari tonnia + uudet kodinkoneet erikseen ostettuna. Juuri mieleinen, suunnittelija osasi hommansa ja lopputulos on toimiva, silmää miellyttävä ja hintakaan ei kirpaissut. Laadusta nyt en vielä osaa enempää sanoa, koska ollut paikoillaan vasta lokakuusta, eli ei ole vielä monen vuoden käyttöä joutunut näkemään.. ;)

Mitä on muilta kuullut, jos on varaa pistää paljon rahaa keittiöön, saa Puustellilta laatua ja hyvää palveluakin.. :)
 
Edellisen keittiön tein yhteistyössä Parman kanssa. Ite suunnittelin (koska tykkään
suunnittelusta), sitten heiän asiantuntijansa teki piirrokset. Koneet otin erikseen,
ja jopa oven kahvat hain muualta. Kaappien asentaja tuli Parman kautta.
Loistopalvelua ja ihana keittiö!!
Joskus aiemmin otin keittiön jostain pikkufirmasta, ja koettivat sitten joka
käänteessä viilata linssiin, milloin jotain puuttui tai oli myöhässä tai firmasta ei
tavoittanu ketään ja ei ois mitään hyvitetty ennenkuin kuluttaja-asiamies puuttui
asiaan. Laskukin ois pitäny maksaa etukäteen kokonaan. Ei hyvä. Silloin päätin,
että en enää tee yhteistyötä pikkufirmojen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Ostettiin asunto viime syksynä ja haluttiin uusia keittiö edullisesti. Päädyttiin nettokeittiöön mikä oli ns. palapeli, eli itse piti koota osat. Myyjä oli sitä mieltä että itsekin osataan kasata ja asentaa. Muutaman päivän aherruksen jälkeen nostettiin kädet pystyyn. Eihän me oltu tajuttu että hommaan tarvitaan vielä sähkö- ja putkimieskin. Kun etsimme tekijää hommalle tuli kylmää vettä niskaan. Isännöitsijän ehdottamat alan tekijät eivät halunneet sekaantua hommaan koska osa työstä oli tehty meidän toimesta. Tai sitten hinnoittelivat homman kohtuuttomaksi, vedoten mahdollisiin meidän tekemiin virheisiin (mitään ei ollut vielä kiinnitetty seiniin) ja omiin kiireisiinsä. Sattumalta mieheni tapasi pihalla kaverin joka oli tekemässä asuntoremppaa naapurirapussa samassa talossa.
Tämä iisiasennuksen kaveri pelasti meidät ja kävi sitten ilta-/ viikonlopputöinä tekemässä keittiön sekä lattiat valmiiksi omien hommien lisäksi, hommaten omat sähkö- ja putkimiehetkin paikalle.
Eli palapeli keittiön valitessamme emme tienneet mikä homma oli pelkässä osien kokoamisessa. Itse laadussa ei ole juuri moittimista, mutta pitäisi tietää mitä tekee jotta paikalleen laittaminen onnistuisi hyvin.
Lopputulokseen ollaan kuitenkin TOSI tyytyväisiä, kiitos tuon upean tekijän + sähkö- ja putkimiehen jotka meidät pelasti ;o)
 

Yhteistyössä