Panadolin ja Buranan antaminen samaan aikaan?!

Poika (3v) on 40asteen kuumeessa ja pelkkä panadol pitää kuumeen alhaalla kolmisen tuntia. Lääkäri mainitsi, että Panadolin ohella voisi antaa myös Buranaa mutta jäi hieman epäselväksi kuinka paljon niitä voi antaa vuorokaudessa.
Siis käsitän, että ne annetaan vuoron perää, mutta minkälainen väli pidetään. Voiko niitä antaa esim. kolmen tunnnin välein vuoronperään?

Toivottavasti saitte ajatuksesta kiinni, avusta olisin kovin kiitollinen.
 
Niillä kun ei ole haittavaikutuksia keskenään, joten annat molempia niiden omien ohjeiden mukaan ja vaikka niin, että, kun buranan antamisesta on se 3 h, annat sitten panadolia.
Harmillisia nää nykyiset kovat lentsut... Pikaista paranemista!!
 
Hei!
Mielestäni voit antaa vaikka tuon kolmen tunnin jälkeen buranan, jos siis olet aiemmin antanut panadolin. Panadol on todella mieto ja alentaa ainoastaan kuumeen, burana taas on parempi särkyyn. Burana on siis enemmän tulehduskipulääke. Toivottavasti teidän lapsi tevehtyy pikaisesti :hug:
 
Kuumetta alentavaa ei pitäisi antaa enemmän kuin lääkkeessä mainittu suositus on. Annoksen voi puolittaa ja antaa sitten 3 tunnin välein niin ettei kuumeessa ole voimakasta sahailua. Kuume sinänsä mikään sairaus vaan puolustusmekanismi, eli korkea lämpötila tuhoaa pöpöjä.
Vähennä lapsen vaatetus minimiin, viilennä huoneen lämpötila, ja puolita tosiaan lääkitys antaen sitten seuraavan 3 tunnin kuluttua.
 
Voi antaa samaan aikaan, tehokkain yhdistelmä. Annan burana+panadol aamuin illoin ja panadolin vielä päivisin yksin. Kuume pysyy hallinnassa. Meidän kuopus kun ei suostuis edes ottamaan lääkettä kovin usein. Lääkärin siunaus on tähän hommaan!!
 
Vaikuttavat eri reseptoreihin ja tehokkain tulos saadaan yhdistelmähoidolla.Eli anna samalla kertaa.
Mä oon antanut Pronaxenia sekä Panadolia,on tehokas kuumeen ja kivun hoitoon.
Ei kannata oottaa kolmea tuntia,tällöin vaikutus on huonompi.
Ja oon sh ite ja meillä myös lääkärin suositus...

paranemisia..Täällä alkoi 10 kk ikäisellä nenu vuotaa ja tuolle isommallekin taitaa se iskeä..Äiti veto pois ja nenä tukossa...
 
Hei äiskä-05........laitan sulle lääkefirman osoitteen josta voit laskea minkä verran voit kuumelääkkeitä antaa ja jatkossa muitakin lääkkeitä, turvallisesti. Löydät myös tiedot lääkkeiden vaikutusajasta ja niiden yhdistämisestä mahd. muihin lääkkeisiin.
Lääkkeiden annossa on syytä ottaa huomioon lapsen paino, ennemmin kuin ikä.

http://spc.nam.fi/indox/nam/html/nam/humspc/3/384913.shtml
 
panadolin ja buranan voi tosiaan antaa samaan aikaan(vaikuttavat eri tavalla ja samalla tehostavat toistensa vaikutusta, kuuluvat eri lääkeryhmään keskenään), ja annos määräytyy molemmissa lääkkeissä painon mukaan. Kannattaa antaa 3x vrk, niin saa hyvän vasteen :)
 

Yhteistyössä