Palstaennakkoluuloja

Jos yh haluaisi, että lapset tapaavat isäänsä säännöllisesti, se johtuu vain siitä, että hänellä on pakonomainen tarve päästä kapakkaan rietastelemaan ja iskemään varattuja miehiä. Elareilla ja lapsilisän yksinhuoltajakorotuksella rikastuu, ja ne kulutetaan tuohon edellämainittuun rietasteluun.
 
  • Tykkää
Reactions: emmiina
Minun kirjahyllyyni on kertynyt kirjoja vasta viime vuosina, vanhalla iällä. Silti kirjat ovat olleet rakkain harrastukseni aina. Äitini oli kirjastonhoitaja, ja hänen mielestään kirjoja ei kuulu omistaa, vaan ne pitää lainata kirjastosta.

Ja lisäksi minulla oli kauan (vieläkin vähän) kammo kaikkea omistamista kohtaan. En halunnut omistaa mitään, mitä en voisi ottaa mukaan ja vaan lähteä...

Nyt kun olen ehkä vähän vahvempi, uskallan jopa omistaa kirjahyllyn

Mutta edelleen asun vuokralla kerrostalossa, luultavasti eniten juuri siitä omistamiskammoisuudesta johtuen. Tosin olen myös köyhä yksinhuoltaja, akateeminen kylläkin. :)
Juuh. Tiedän ja tunnen muitakin, jotka ajattelevat kirjoista samoin kuin sinä.
Se typerä ennakkoluulo jossain mielenperällä on siis vika minussa, ei niissä jotka ei anna kirjojen valloittaa asuntoaan.
:)
 
Suomayrjö
Yksinhuoltajille kelpaa mies kuin mies.
Sossun tuilla varttuneesta lapsesta tulee itsestaankin aikanaan sossun asiakas.
Rikollisen lapsesta tulee rikollinen.
Virolaiset ja venäläiset ovat liiketoimissaan epärehellisiä.
 
Jakky
Kaikki tutkimukset ovat vääriä jos jollain tutun tutulla oli päinvastoin.

Kaikki vapaaehtoisesti lapsettomat on itsekkäitä ja tajuavat kyllä virheensä sitten vanhoina.
 
Lasta saa imettää tasan yksivuotiaaksi, ei päivääkään yli tai alle. Jos imetät vähemmän, olet paska äiti, joka ei halua sitoutua lapseensa ja jonka olisi ollut parempi jättää koko mukula tekemättä; jos taas imetät pidempään, olet sairas pervo.
 
Lasta saa imettää tasan yksivuotiaaksi, ei päivääkään yli tai alle. Jos imetät vähemmän, olet paska äiti, joka ei halua sitoutua lapseensa ja jonka olisi ollut parempi jättää koko mukula tekemättä; jos taas imetät pidempään, olet sairas pervo.
Mites nyt käy, jos lapsi syntyy karkauspäivänä, sellaisen lapsen äidillä ei ole mahdollista onnistua, kun ens vuonna ei ole 29. helmikuuta ollenkaan.
 
  • Tykkää
Reactions: emmiina ja Mesore
Nuorista äideistä näitä ennakkoluuloja riittää..

- Nuoren äidin lapsi on aina vahinko
- Nuori äiti on yh
- Jos nuorella äidillä on mies, se on varmasti ainakin kymmenen vuotta vanhempi, ja nainen elää sen siivellä
- Nuori äiti on sossupummi
- Nuori äiti juoksee joka vkl baarissa, koska alle 30-vuotiailla on geneettinen pakko ryypätä hillittömästi. Myöhemmin sitä sanotaan elämänkokemukseksi, ja se tekee naisesta paremman äidin.
- Nuori äiti ei tule koskaan opiskelemaan mitään ammattukoulututkintoa korkeampaa, eikä tekemään uraa
- ym ym.
 
romano
kaikki romanit on varkaita murhamiehiä huonoja ihmisiä ja sosiaalitapauksia (työssä käyviä ) romaneja ei ole olemassakaan : ) ja entisen linnakundin kans naimisissa oleva nainen on epätoivoinen(ihminen ei voi tehä virheitä ja oppia niistä) : )
 
vier
Lapsettomat naiset eivät ole oikeita aikuisia, iästään riippumatta. Niillä on heikompi ymmärrys kaikissa asioissa, ei ainoastaan lapsiin tai vanhemmuuteen liittyvissä. Tähän on myös turha sanoa mitään vastaan, koska ei niitä perusteluja vaan voi ymmärtää ennekuin on äiti.
 
"vieras"
Kun musta nikki jää väittelyssä heikoille tai huomaa olevansa väärässä, tulee harmaasta nikistä välittömästi perskärpänen tai puskista huutelija, jolle ei huvita enää vastailla.
 
-Kotiäidit on tyhmempiä kuin työssäkäyvät.

-Lapsesta tulee uusavuton sohvaperuna, jos se ei kävele joka ikinen päivä kouluun 30 asteen pakkasessa.

-Lapsi on hemmoteltu piloille, jos sen vie/hakee koulusta kerrankin autolla esim. 30 asteen pakkasessa.
 
turha väittää vastaan
KAIKKI palstalaiset on joko

- reppanoita uusavottomia jotka ei osaa/uskalla tehdä mitään ennenkuin ovat kysyneet/varmistaneet sitä muilta palstalaisilta. Joko kysyvät sitä suoraan tai kiertäen että muka joku muu tehnyt niin.

tai

- yksinäisiä työttömiä nörttejä joilla ei ole muuta tekemistä kuin leikkiä mielikuvitusleikkejä että heillä muka olisi perhe. Oikeasti heillä ei ole minkäänlaista kumppania tai lapsia. Ja jos ovatkin töissä eivät he voi keskittyä siihen kun heidän pitää jatkuasti katsoa onko joku vastannut heidän kyselyihin.

Eli riippuvaisia palstasta :D
 
Painoindeksi on jumalansanaa, yli 19 niin oot läski, puhu mitä puhut.

Kestovaippatalouksissa haisee paska.

Jos sulla on puutarha, äänestät Haavistoa, olethan vihreä.

Kessu on huume.

Lapset eivät ole nirsoja, on vain huonoja äitejä.

Karppaus on jumalansanaa, ellet karppaa, syöt vain makaronia ja ranskanleipää höystettynä Saarioisten makaronilådalla tai jopa maksalaatikolla (saatta olla jopa Atrian)

Pitää ottaa kaikki huomioon, kunnioittaa elämää ja pelastaa lokinpoikaset, spurgut ja sairaskohtauksen saaneet joutaa kuolla ratikkapysäkeille.
 

Yhteistyössä