Palkkamurhaajan vapautus miellyttää sotilaita ja pelottelee vastustajia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Vladimir Putinille palkkamurhaaja Vadim Krasikov on "oman firman väkeä".

Venäläisen palkkamurhaaja Vadim Krasikovin vapauttaminen torstaisessa suuressa vanginvaihdossa on viesti presidentti Vladimir Putinin vastustajille. Viesti on, että he eivät ole turvassa.

– Sota-aikana poliittinen maastamuutto on todellinen ongelma Putinille, sanoo Venäjän turvallisuuskoneistoon erikoistunut toimittaja-kirjailja ja Putinin vastustaja Andrei Soldatov itsenäisen Meduza-lehden haastattelussa.





Learn more





Unmute


– Siksi on tärkeää pystyä kotiuttamaan ihmisiä, jotka ovat osallisina Kremliä vastustavien ihmisten murhiin: ”meillä on väki ja resurssit valmiina etsimään teidät”.

Vadim Krasikov tappoi tsetseenitaistelijan berliiniläiseen puistoon elokuussa 2019. Palkkamurhan oli tilannut Venäjä, ja Krasikov vieraili ennen tapahtumaa tiiviisti sisäisen tiedustelun FSB:n erikoisjoukkojen koulutuskeskuksessa. Hänellä oli valehenkilöys, ja valehenkilöydelle myönnetty viisumi oli haettu Venäjän puolustusministeriöstä.

Saksa tuomitsi Krasikovin elinkautiseen vankeuteen.

Krasikov on presidentille itselleen tärkeä. Voisi sanoa, että he ovat saman firman eli FSB:n väkeä.

Meduzan lähteet kertoivat, että presidentinhallinto oli lähettänyt torstaina lojaaleille medioille ohjeet siitä kuinka käsitellä vankienvaihtoa uutisoinnissa. Krasikovista mediat saivat ohjeet painottaa, että Krasikov oli eliminoinut vihollisen kenttäkomentajan.

Nyt ei päästetty veräjästä mitään normaali vakoojaa tai petturia. Tämän murhaajan lyhennetystä tuomiosta sopiminen ja vapaaksi päästäminen osoittaa, että länsi pyyhkii omille arvoilleen LBTQ-ahteria, jos on tarpeen. Tätä sopimusta ei olisi saanut tehdä, vaikka uhrina kyseessä olisikin sotarikollinen. Saksalaiset pettää aina, ellei tämä koko vastakkainasettelu ole lännen ja Venäjän välistä teatteria.

Tämä murhaaja istui vain viisi vuotta ja nyt hän todennäköisesti saa Venäjän federaation sankari-kunniamerkin ja pääsee Duumaan. Näin toimien länsi varmistaa, ettei Venäläiset murhamiehet lopu hääräämästä lännestä. Typerää toimintaa.
 

Yhteistyössä