Paljonko teidän vauvanne nukkuu (n. 8 kk)?

Meillä kun poika on alkanut vaan lisämään uniaan. Nukkuu n. 11 tuntia yöunia ja lisäksi aamusta 1-2 tunnin päiväunet, ruuan jälkeen 3 tuntia ja vissiin pitäs illaksikin alkaa nukuttaa, kun on todella väsynyt, jos ei nukuta. Valvoo siis unien välissä jonkun 2-3 tuntia. Ennen jaksoi hyvin valvoa illan, kun nuo toiset unet oli nukkunut, mutta ei tunnu enään jaksavan. :snotty:
 
nipsuliina: meilla ihan samaten, paitsi nuo keskimmaiset paikkarit 1,5-2h ja illalla useimmiten viela klo 17-19 n.30-60 min... muuten onkin ihan KOKOajan liikkeessa, niin kaipa sita sitten lepoakin kaipaa. yonukulle mennaan n. 20.30.
ja hampaiden tulon aikana on aina selvasti vasyneempi ja nukkuu varmasti ne kolmet paikkarit. pienempana jaksoi pidempaan valveilla olla taallakin. paitsi jos ollaan muualla kun kotona niin ei vasy aina haittaa ja saattaa jotkut unet jaada valiinkin tai tooosi lyhyiksi kun ei malta nukkua..
 
Meilläkin on lisääntynyt tuo nukkuminen, tyttö tänään 8kk. Öisin nukkuu yleensä n 10.5-11.5h ja päivällä kahdet päikkärit. Aamu-unet n 1.5-2h ja iltapäivällä samoin. Sanoisin että keskimäärin nukkuu päivässä reilu 14h. Tosin yöt ovat melko repalaisia, heräilee todella usein, onneksi tutti rauhoittaa. Ja toki tuo tytön liikkuminen on lisääntynyt, että sekin varmaan lisää unentarvetta.
 
Sama täällä. Ennen poika jaksoi valvoa paljon pidempiä pätkiä vaikka silloinkin liikkui paljon. En tiedä mikä pikkumiestä nukuttaa, mutta kaitpa tuosta nyt haittaa on kerta yölläkin nukkuu sen 10-11h ja päivälle noin 4 tuntia. Olisiko jokin kasvupyrähdys meneillään?
 
Meidän poitsu nukkuu yöllä 10 tuntia (21-07) ja päivällä päikkäreitä yhteensä 3h eli päivittäinen unentarve on 13h. Päikkärit nukkutaan miten sattuu: joskus puolen tunnin pätkissä useammat, joskus yhdet kunnolliset ja toiset pienemmät jne.
 

Yhteistyössä