Miten kunnanjohtajaksi pääsee?

vierailija
Miten kunnanjohtajaksi pääsee? Mitä ehtoja pitää täyttää vai voidaanko kuka tahansa hakija noin vain hyväksyä?
Avaa netissä sivu missä hakuilmoitus on.
Siinä selkeästi kerrotaan kelpoisuusvaatimukset.
Sipilän aktiivimallin aikaan moni haki vitsillä milloin mitäkin virkaa, tointa ja työtä. Kuka tahansa voi hakea avoinna olevaa tehtävää. Juttelin miutama päivä sitten henkilön kanssa, joka sanoi, että nykyään työhakemukset esikäsittelee tekoäly. Laita ihmeessä hakemus vetämään. Ex-mökkipitäjäni pitkäaikainen kunnanjohtaja (nainen) sai potkut. Huomasin asian tänä vuonna sattumalta nettiä selatessani. Kun vielä omistimne mökin, kunnan valtuustossa oli kuulopuheiden mukaan jatkuvasti riitaa. Pikkukunnissa pieni piiri pyörii. Jos tykkäät elää kunnassa, jossa kaikki tietää kaikkien asiat, laita hakemus vetämään. Minä en laittaisi mistään hinnasta.
Ymmärrän toki, että yyteet pakottavat ihmiset omituisiin ratkaisuihin.
Olen siinäkin liemessä aikoinaan marinoitu, eikä kyseessä ollut Marin kansanedustajana. Ottakaa mallia Sannasta. Niin minäkin teen, ja kohta keitän toisen kupin kahvia CM:n euron päivä keksin kyytipojaksi.
 
vierailija
pitää hakea virkaa ja päihittää muut hakijat

helppoa ku heinänteko
👍Tarjoa sitten kahvit kakkuineen kunnan asukkaille. Jos tulee ongelmia, kyllä tällä palstalla neuvojia on aina paikalla. Nyt jysähti mieleeni, että haetko kotikaupunkini pormestarin virkaa. Juhana jo hakee uutta työtä, ja sanoo omaavansa laajasti työkokemusta.
Ehkä joku ruotsinkielinen paikkakunta olisi hänelle sopivin kielitaidon puolesta.
Terve itsetunto ja halu oppia uutta. Hyvä käytös ja rehellisyys. Näillä pärjää vaikka olisi suorittanut vain kiertokoulun.
 

Yhteistyössä