Paljonko olisit valmis maksamaan itse neulotusta uudesta kastemekosta?

  • Viestiketjun aloittaja Neuloja
  • Ensimmäinen viesti
Neuloja
Lankana Novitan kotiväki-lanka. Hintaa langoille tulisi yhteensä vajaa 20€+plus päälle mekkoon kuuluva nauha.
Novita Oy

Neulemalli olisi tämä.
Novita Oy - Neulemalli: Neulottu kastemekko

Itselle ei varmaankaan valitettavasti tule enää lapsia, mutta kiinnostaisi tehdä tuollainen kastemekko. Ajattelin, että jos sitä koittaisi myydä esim. facebookin kirppareiden kautta.

Mitähän tuollaisesta voisi pyytää hintaa, että sen saisi myös kaupaksi?
 
Neuloja
Muutan kysymystä.

JOS HALUAISIT vauvalle neulotun kastemekon, niin paljonko olisit valmis maksamaan?

Mallia voin muuttaa ja keksiä vaikka omasta päästä, että nipot voi rentoutua.
 
"Neuloja"
On tämä palsta uskomaton. Jopa tällaisesta aiheesta jotkut haluavat saada riidan aikaiseksi. Anteeksi kun satuin kysymään hinta mielipidettä! Ei tarvitse vastata tähän enää. Sain suuntaan antavan asiallisen vastauksen Hyökkäysvaunulta eli hänelle :flower:
 
"vieras"
[QUOTE="Neuloja";26951772]On tämä palsta uskomaton. Jopa tällaisesta aiheesta jotkut haluavat saada riidan aikaiseksi. Anteeksi kun satuin kysymään hinta mielipidettä! Ei tarvitse vastata tähän enää. Sain suuntaan antavan asiallisen vastauksen Hyökkäysvaunulta eli hänelle :flower:[/QUOTE]

No näinhän se on. Synkkä ihmismieli on taipuvainen ajattelemaan synkkiä ajatuksia vaikka pitäisi katsoa eteenpäin ja antaa rakentavia mielipiteitä.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";26951809]No näinhän se on. Synkkä ihmismieli on taipuvainen ajattelemaan synkkiä ajatuksia vaikka pitäisi katsoa eteenpäin ja antaa rakentavia mielipiteitä.[/QUOTE]

Vähän niin kuin uutisoinnissa, yritetään kaivaa kaikki ikävät asiat esiin. No, kai siitäkin joku nauttii mutta aika ahdistavaa luulisi elämän olevan. Kukin tavallaan.
 
Neulefriikki
[QUOTE="Neuloja";26951805]No ei tietenkään, mutta on tuo aika huvittavaa.[/QUOTE]

Myönnetään. Mutta oikeasti sinullakin on ehkä vähän peiliin katsomisen paikka. Aloituksestasi saa sen käsityksen, ettet kunnioita tekijänoikeuksia yhtään.

Omasta puolestani voin vastata, että voisin maksaa ainakin 200 euroa kastepuvusta, sillä tiedän että silläkin hinnalla homma on täyttä hyväntekeväisyyttä. Mutta olen sen verran tarkka mallista ja materiaaleista, että Facebookin kirppareilta tuskin sitä oikeaa löytäisin, ja olen myöskin tarkka siitä, että käsityön ammattilaisten laillisiin oikeuksiin ei puututa.
 
Neulefriikki
[QUOTE="vieras";26951831]Vähän niin kuin uutisoinnissa, yritetään kaivaa kaikki ikävät asiat esiin. No, kai siitäkin joku nauttii mutta aika ahdistavaa luulisi elämän olevan. Kukin tavallaan.[/QUOTE]

Niin, elämä olisi paljon mukavampaa jos kukaan ei huomaisi tai uutisoisi esim. talousrikoksia... :)
 

Yhteistyössä