paljon olisitte valmiita maksamaan

  • Viestiketjun aloittaja talonostaja
  • Ensimmäinen viesti
talonostaja
paljon olisitte valmiita maksamaan talosta jossa on neliöitä n 190, sisältäen alakerta : 1 makuu huone, takkahuone, sauna, iso olohuone ja iso keittiö ja lisäksi entinen leipomo tila n 23 neliötä ja ylhäällä on 2 makuu huonetta ja aula. Tämmönen talo ois myytävänä 35km päässä lähimmästä kaupungista asvalttitien varrella. talo on omalla melkeen puolen hehtaarin tontilla.
olemme suunnitellut semmosen ostoa, mutta hinta on viel epävarma
 
Tallaaja
Mahdotontahan tuohon on vastata tietämättä aluetta ja sen hintatasoa, talon kuntoa jne....

Käy vaikka etuovessa kattelemassa alueen muuta tarjontaa.
Yleensä asuntojen pyyntihinnasta kannattaa tingata se 10-15% hinnasta pois. Se yleensä lähtee. Tietty taas on erikseen ne "kuumat talot", jotka menee hinnalla mitä pyydetään tai ylikin...
 
Tallaaja
Lisään vielä, että olisin valmis maksamaan kohtuu-hinnan, joka on siis suhteessa kaikkiin noihin edellä kirjottamiini asioihin (kunto, sijainti, yleinen hintataso...jne.)
 
sanna-cata
No kunnosta, lämmityksestä ja jne. vaikuttavat tietenkin paljon. Ja tarvitseeko päivittäin tai usein ajaa esim. tuonne kaupunkiin. No 70-luvulla rakennettu ja 85-90 remontoitu jonkun hieman isomman kaupungin lähellä. Itse voisin maksaa n. 80000-130000?
 
Jos kunto on hyvä ja lähellä on iso kaupunki, ei siis alle 10 000 as. Maksaisin 130-160 000? riippuen vähän kunnosta, muista kuluista, sähkö, vesi. Itse ollaan ajateltu talon hintaa siten, että jos rakenneittais oma niin paljonki siihen voitais sijoittaa.

Anne
 

Yhteistyössä