Itsekin pienten lasten äitinä tuskailen, kun ruoan laittoon menee niin paljon aikaa. Tehdäänkö pino ruuista, joita voi tehdä ison satsin ja pakastaa. Eli ruokia joiden maku ei kärsi pakastettaessa. Laitetaan tietysti respti mukaan.
Odotan kovasti vinkkejä...
Mun ohje: HERNEKEITTO
400 g kuivattuja herneitä
1,5 l vettä
320g jauhelihaa
2 rkl lihaliemijauhetta
(1 tl suolaa)
Laita herneet likoon (mielellään edellisenä iltana).
Keitä herneitä n. 1,5 tuntia.
Ruskista liha ja lisää se liemijauheen kanssa keittoon.
Anna hautua n. tunti. Mausta tarvittaessa suolalla.
Ohje on yhden varuskuntatyypin kertoma. Ja hyvää on.
Odotan kovasti vinkkejä...
Mun ohje: HERNEKEITTO
400 g kuivattuja herneitä
1,5 l vettä
320g jauhelihaa
2 rkl lihaliemijauhetta
(1 tl suolaa)
Laita herneet likoon (mielellään edellisenä iltana).
Keitä herneitä n. 1,5 tuntia.
Ruskista liha ja lisää se liemijauheen kanssa keittoon.
Anna hautua n. tunti. Mausta tarvittaessa suolalla.
Ohje on yhden varuskuntatyypin kertoma. Ja hyvää on.