Paikka kotimaassa, jossa jokaisen tulisi mielestäsi käydä

  • Viestiketjun aloittaja lomahaaveksija
  • Ensimmäinen viesti
lomahaaveksija
Ja perustelut tietenkin. :D Mies on kotimaassaan koko heinäkuun ja mulla 1,5v tyttö jonka kanssa nautitaan lomasta ja rakkaista, mutta ainaki yhden kotimaan matkan haluan tehdä kaksin neitokaisen kanssa. Saa olla rauhassa oma itsensä ilman roolia tyttärenä,vaimona,ystävänä.. Äitinä joo, mut se on ihan kiva rooli se. :D Ja Helsingistä ollaan!
 
"vieras"
Äidin roolissa haluat varmaankin käydä paikoissa, jotka ilahduttaa lastasi ja sitä kautta myös sinua? Eli ehdotan näitä lastenjuttuja, kuten Muumimaailma, Korkeasaari ja Linnanmäki. :)

Kolin kansallismaisema olis ehkä sellainen mikä jokaisen "pitäisi nähdä", mutta siitä ei 1,5 vuotiaalle ole vielä iloa.
 
"reissaaja"
Suosittelen Saimaan rantoja myös, Puumala muistaakseni kaunista seutua. Punkaharju myös kaunista. Yyteri. Ruissalo. En osaa muuta perustella kuin kaunista luontoa ja erilaisuutta. Koli on myös näkemisen arvoinen :)
 
haaveksija
1,5v ei ymmärrä myöskään vielä elämyspuistojen päälle, joten kauniit maisemat houkuttaa kyllä! Myös kauniit kaupungit, kylät jne. Korkeasaari yms varmaa automaattisesti kolutaan ihan seurassa. :D Kiitos vinkeistä tähän asti!
 
"pop"
Yyteri on hieno paikka, loivaa hiekkadyynirantaa kilometritolkulla, sinne kannattaa mennä ja tollanen 1,5v kyllä varmasti tykkää myös.

Uusikaupunki on aina mun mielestä ollu kovin nätti pieni kaupunki puutaloineen, mutta paikallista hyvää leijonapuistoa (ihan pelkkä leikkipuisto) ja pakkahuoneen munkkeja lukuunottamatta siellä ei ehkä ole kummemmin tekemistä...
 
Koli
Koli on kyllä nähtävä kerran elämässään :) Meillä pienetkin ovat siellä tykänneet käydä, kiipeillä kallioilla jne.

Itse ehdottaisin teille kuitenkin päiväretkeä Porvooseen :) Rentoa oleskelua, jätskit joenrannassa jne. Autolla jos kuljette, niin sieltä suunnalta löytyy ihania hiekkarantoja missä käydä kahlailemassa ja vaikka piknikillä. Pääseekös Porvooseen vielä vesibussilla? Se voisi olla kiva kokemus lapsen kanssa myöskin.

Me ei oikeastaan olla Lintsiä kummemmissa laa-laa-landeissa lasten kanssa käyty. Tykätty enemmänkin liikkua luonnossa, Pitkäjärvelle päiväksi, makkaranpaistoa jne. Porkkala on myös upea paikka, onkos se Raaseporin linnoitus vai mikä mikä siellä suunnalla on myös kiva paikka käydä.
 
haaveksija
Hienoja ehdotuksis, KIITOS! Puumalaan meudät on kutsuttu kaverin mökille, kiva tietää että on hieno paikka! :) Pääkaupunkiseudun läheisyys on tutkittu, suokki ja Porvoo monesti, mutta ne on kyllä ihania paikkoja ja niissä varmasti käydään! :) Täytyyki tutkia noita muita ideoita ja suunnitella joku ihana reissu. :) Vielä jos tulee mieleen kivoja, edullisia mökkejä/hostelleja tms ni ehdottakaa! :)
 

Yhteistyössä