Paikalla Iissä asuvia?

  • Viestiketjun aloittaja lappilainen
  • Ensimmäinen viesti
"Suvinen"
Asun Iin vieressä, Haukiputaalla. Ii on pieni kunta jossa palvelut nyt toistaiseksi toimii. Keskustassa on s-market ja seo, eipä paljon muuta! Ii kuten Haukipudaskin liittyy Ouluun 1.1.2013, joten saapi nähä mitä sitten käy. Lähinnä tarkoitan terveydenhoito, yms palveluja.
Jos harrastaa kalastamista/veneilyä niin siihenhän Ii on ihan huippupaikka, mielestäni kaunis kunta. Ouluun ajaa sellaisen 40min, lähes koko matkan moottoritietä. Bussikin kulkee ouluun pari kertaa tunnissa. Eipä nyt tullut kovin syvällistä tietoa, mutta jotain :)
 
"vieras"
[QUOTE="Suvinen";23847144]Asun Iin vieressä, Haukiputaalla. Ii on pieni kunta jossa palvelut nyt toistaiseksi toimii. Keskustassa on s-market ja seo, eipä paljon muuta! Ii kuten Haukipudaskin liittyy Ouluun 1.1.2013, joten saapi nähä mitä sitten käy. Lähinnä tarkoitan terveydenhoito, yms palveluja.
Jos harrastaa kalastamista/veneilyä niin siihenhän Ii on ihan huippupaikka, mielestäni kaunis kunta. Ouluun ajaa sellaisen 40min, lähes koko matkan moottoritietä. Bussikin kulkee ouluun pari kertaa tunnissa. Eipä nyt tullut kovin syvällistä tietoa, mutta jotain :)[/QUOTE]

Paitsi että Ii ei liity Ouluun!! Ii pysyy itsenäisenä kuntana vain Haukipudas liittyy Ouluun. Ouluun ajaa 30 min leveäkaista ja moottoritietä. Peruspalvelut kunnasta löytyvät ja useita pieniä kouluja, tosin nyt keskustan ala-astetta laajennetaan... Se mitä täältä puuttuu löytyy joko Haukiputaalta tai Oulusta.
 
Tietääkseni Iistä löytyy normaalit palvelut ja Oulu on alle puolen tunnin ajon päässä. Tontit ja asunnot ovat varmasti halvemmat kuin Oulussa ja Haukiputaalla.

Ii ei ole päättänyt liittyä Ouluun.
 

Yhteistyössä