Pärjäisitkö?

vieras ap
tervetuloa opiskelijaperheen arkeen.. Näillä mennään joka kuukausi. Kyllä sillä pärjää vaikka tiukkaa tekeekin. Jos tulee ylimääräisiä kuluja esim. sairasteluista niin heti kaatuu talous.

Mutta pakko pärjätä.

ja niin... 18 euroa kuussa lisää kuluja lapsen päivähoitoon..

Köyhät kyykkyyn...
 
baabaa
Pärjäisin, jos tosiaan olis muut laskut maksettuna jo aiemmin. Tai olen kyllä tullut toimeen vähemmälläkin, joten nou ropleema. Tällä hetkellä osaa arvostaa sitä että on enemmän rahaa, niin jääpi tilillekin jotain säästöön, kun ei tuhlaa samaa rataa kun tulot nousee, vaan elää sen mukaan kun ennenkin.
 
No ei toi nyt niin vähn ole. silloin kun mies vuielä opiskeli ja mä kotona niin meille jäi joku 200e.
Nyt on vaan topttunut parempaan vaikka ei meillä vieläkään mitään paljoo jää kuussa. mutta esim 500e on jo paljon kk jos ei tartte bensaa ostaa pitkille työmatkoille.
 
Meillä on tilanne sellainen ettei ihan kaikkea ostamista tarvitse miettiä ja laskin syksyllä kaikki ostokset kuukauden ajalta, summa oli 650? ja meitä on 2 aikuista ja 3 lasta (yks murrosikäinen joka syö ku norsu)
Tuosta summasta saisin ipistettyä hyvinkin 100-150? pois jos olis pakko..

joten kyllä pärjättäis..(siis kolme hlö tuolla summalla)
 
vieras ap
Monilla opiskelijaperheillä jää vielä vähemmän. Meillä helpottaa se että kun asumme opiskelija-asunnossa (pieni kaksio 40 neliötä). Halpa vuokra ja vesi, sähkö ja netti kuuluu vuokraan. Laskuja meillä on vaan puhelinlaskut (jotka on pienet), tv-lupa ja kotivakuutus.

Jos olisi kalliimpi vuokra ja ei olis noita vesi/sähkö/internet etuja tässä niin vähemmän jäisi käteen kuussa. Ja jos haluaisi isomman asunnon.. Mutta mukavaa asua kuin sillit purkissa ;)
 

Yhteistyössä