Päiväuni kysely!!

  • Viestiketjun aloittaja jode83
  • Ensimmäinen viesti
jode83
Ihan mielenkiinnosta kyselen et millai tein muksut nukkuu päiväunet? Kuin pitkään? Yhdet vai kahdet? Minkä ikäisinä muksunne ovat luopuneet kokonaan päiväunista? Ihana rauha huushollissa ku reilun vuoden ikäinen poju on päikkäreillä, hetken hengähdys.. =)
 
Meillä on pikku nainen 1v2kk päikkäreillä parhaimmillaan. Nukkuu pääsääntösesti yhet unet, kesto noin 2 tuntia. Joskus ottaa vielä puolentunnin pikatirsat illanpäälle jos on päivällä jääny unet lyhyiksi.
 
Meillä esikoinen lopetti päikkärit 3-vuotiaana, keskimmäinen 1,5-vuotiaana. Tuo 2v keskimmäinen sinnittelee sisukkaasti pitkän päivän, vaikka mielestäni on ainakin tunnin päikkäreiden tarpeessa. Mutta ei väkisin. Kuopus siirtyi yksiin päikkäreihin alkukesästä jolloin oli n. 10kk. Nyt 1v2kk nukkuu tosi minimaaliset päiväunet (max tunnin) iltapäivällä (12-15 välillä). Ihme sisupussi hänkin siis. Että eipä ole niitä hengähdystaukoja pahemmin... Mutta yöt nukkuvat ihan hyvin. Lapset ovat kotona isän kanssa, itse siirryin juuri työelämään. :)
 
äippä03
meillä poika 1v1kk nukkuu 2-3 päiväunet.yleensä kuitenkin kahdet.nukkuu kuitenkin yötkin joten en ole nähnyt tarpeelliseksi herätellä häntä päivällä kesken unien koska nukkuu kuitenkin yöt :D
 
meidän 1v8kk tyttö nukkuu päiväunia aina hoidossa 12-14, mutta kotipäivinä sattaa olla, että ei nuku päiväunia ollenkaa :O mutta yleensä siis kotonakin 1-2h ja omassa sängyssään sisällä ;)
 

Yhteistyössä