päiväjärjestys tytöille 2v ja 3kk

  • Viestiketjun aloittaja acer
  • Ensimmäinen viesti
acer
Minkälaisia järjestyksiä olette luoneet tämän ikäisille lapsille? Meillä tilanne tällähetkellä tämä; ylös noin 7-8, isommalle aamupala ja pienelle maitoa (pullosta aina). aamupäivä menee vauvaa syötellen, joinakin päivinä vauva on tankannu 9-10 aikaan tarpeeksi ja nukahtaa. n.11 lounas esikon kans ja 12 hänen päiväunet. vauva herää( jos on nukkunu) noin 13. Ja esikko ei nuku jos vauva hereillä kun en pysty "nukuttamaan". Jos tarpeeksi väsyttää niinmenee ite nukkumaan, mutta harvoin. ja taas vauvaa syötellään. Vauva nukkuu pieniä torkkuja jos hyvin käy. 17 ruoka ja 20 iltapala. nukkumaan yritetään päästä 21. vauva viimeístään 22. nukkuu yön heräämättä en meinaa selvitä ulos esikon kanssa, koen vauvan kans ulkona olon hankalana jos ei nuku. omaa aikaa harvoin edes tämän verran. mihin aikaan vauva ois hyvä nukuttaa että jäis aikaa ulkoilla esikon kans eikä menis aina ruuanlaittoon yms? kuulostan tosi avuttomalta :/ sairastan masennusta joten aloitekyky ja inspiraatiot on välillä tosi hukassa. tartten jonkun sanomaan miten tehdä kun ei jaksa ite ajatella :ashamed: olisin tosi kiitollinen hyvistä neuvoista!
 
huuuuuu
meillä oli siihen aikaan semmoinen rytmi et 7-8 aikoihin ylös, aamupala ja sitten noin 9 ulos ja tehtiin pieni kävely, kuopus yleensä siinä nukahti ja nukkui noin tunnin tai kaksi. Sitten tultiin sisälle ja syötiin noin 11 -11.30. Päiväunille menivät molemmat siinä noin tunti syömisen jälkeen esikko nukkui 2 t ja kuopus 3-4(riippuen miten oli aamulla nukuttu). Sitten pikkasen välipalaa ja ulos vielä hetkeksi, jos sää salli sitten syötiin viiden maissa ja ilta olikin sitten helpompaa kun isä oli kotona.
Meijän kuopus oli kyllä semmoinen vauva, että söi päiväsaikaan 3-4 tunnin välein ja sillä siisti, iltasella sitten saattoi olla kokoillan tissillä.
Jos susta on hankalaa olla ulkona kun vauva on hereillä ja vaunuissa niin kokeile rintareppua tai kantoliinaa, sit voit vaikka istua hiekkalaatikolla ja vauvallakin on "mukavampi" kun on vähän katseltavaa.
 

Yhteistyössä