Päätäi ja sen hoito APUA!

  • Viestiketjun aloittaja nyt harmaana
  • Ensimmäinen viesti
toinen harmaa
Ja pitääkö se pesu tehdä silloin kun koululta tulee lappu että täitä löytynyt joltain oppilaalta, vai odotetaanko että oman lapsen pää alkaa kutista, vai mistä sen tietää millon täipesulle? Onko kutina yleisin oire?
 
vieras
Osta suihketta se tappaa ne saivareetkin meillä oli justii ja lähti kerralla.sitä uutta täytyy pitää sen väh.8 tuntia päässä (YÖN YLI OLI MEILLÄ) ja aamulla pestiin pois,mutta oli tehokas.Sitte vaan huolelinen kampaus mielellään metallisella kammalla .2viikkoa me kammattiin.
 
Pelkkään otsikkoon vastaten:
Annat sille ruokaa 3 krt päivässä ja sen lapsille tarpeeksi lämpöä ja hellyyttä. Varot harjaamasta liian lujaa. Päätäi nauttii pääasiallisesti päänahastasi.. joten ruokkiminen on helppoa ja kivaa.
Päätäi on ujo ja sillä olisikin hyvä olla muita päätäitä kavereina ollakseen näkyvämpi :)
Kyllä te tuutte toimeen. Zemppiä ja onneksi olkoon uudesta palleroisesta.
 
vieras
Siis meille ostettiin 3 pulloa sitä kun oli 6 pätä hoidettavana.Mulla on paksut ja pitkät hiusket sekä 2 muulla.Pienmillä on ohuemmat.Eli kolemlla pullolla hoidettiin 6 päätä ja yhteen pulloon jäi vielä puolet.Se pitää hieroa vaan hyvin päänahkaan ja ei haise kauheen hyvälle ja kun yöski pitää jättää.Meillä kirveli hiukan silmiä,mutta se on pieni vaiva siihen verrattuna.Täi ei voi tulla resistentiksi sille ainelle eli voi käyttää monta kertaa,mutta en suko että tarvii kun toisaan se tukahduttaa ne saivareet! Toivottavatsi kaikissa apteekeissa on sitä kun meille suositeltiin sitä toisessa ja kun menin sitte toisesta apteekista hakemaan metallikampaa niin siellä ei oltu kuultukkan siitä shampposta,mutta netsissäkin on tietoa siitä nydasta.Ostin vielä sitä pajunkuorishamppoota, se autta ettei täit tarttuisi
 
ems
Sillon kun mun 4 lasta oli pieniä niin ei ollut suihkeita. Mutta shampoo ei auttanut ja kärsittiin täistä monta kuukautta, jollei vuoden... niitä oli koko ajan siellä tarhassa jossa lapset oli ja kouluissa. Tuli mielettömän kalliiksi shampoo hoito . Olikohan se nizoral niminen ? Sanoin apteekkarille että ei nää auta yhtään... hän totes ettei ne autakkaan !!!!? Ja kehotti käyttämään sitä linimenttiä jolla hävitetään satiaiset. Ostin sitä ja tehos kerta heitolla. Tosin luin valittujen palojen kirjaa yks päivä ja siinä oli ohje että majoneesi hävittää täit kun sitä yöksi laittaa tukkaan ja aamulla pesee? Tosin en oo kokeillut jossain täällä se ohje kotona on. Ei me enää tartteta kun lapset jo isoja... hmm, taidan koputtaa puuta !
 

Yhteistyössä