Pää pyörällä

Todellakin pää on ihan pyörällä. Kirjoittelin viime viikolla tilanteestamme. Olemme yrittäneet kolme vuotta lasta, luomutärppiin ei pitäisi olla mahdollisuutta. Menkat olivat kuitenkin vähän myöhässä ja plussa pamahti ruutuun. Harmikseni vuoto alkoi jo parin päivän päästä tästä. Testasin silloin uudelleen ja negaa näytti.

Nyt jostain kumman syystä tuli mieleeni testata kun kaapissa testi oli. Alavatsaani on pakottanut jännästi vaikka kuukautiset ovat jo ohi. Yllätys oli melkoinen kun taas pamahti plussa. Mitähän tästä nyt pitäisi ajatella. Näyttävätkö testit ihan mitä sattuu?
 
Peuhu
Musta sun kannattaisi tilata heti aika lääkäriin. Sieltä saat varmuuden tilanteeseen ja ei tartte turhaa ostella testejä... toivotaan parasta :hug: ilmoittele sit (utelias) kuinka kävi :heart:
 
Voit hyvinkin olla raskaana, koska ystäväni vaimolla tulivat kuukautiset kerran vaikka olikin jo raskaana. Parasta tosiaan käydä gynekologilla varmistamassa. Toivon sydämestäni, että odotat vauvaa. Itse käyn juuri läpi lapsettomuushoitoja.
 

Yhteistyössä