Oululaisia paikalla? Ruokaravintoloista kysyisin....

Ensi viikonloppuna oltaisiin Ouluun tulossa viettämään 10-v hääpäivää. Joistain ravintoloista olen jo saanut vinkkejä, esim. Istanbul, Pannu ja Crecian.

Löytyiskö vielä jotain hyvää ravintolaa mitä voisit suositella? Ei mitään rauhatonta menomestaa....Eikä mielellään mitään näitä ketjuravintoloita mitä ympäri Suomen. Amarilloon, Rossoon yms päästään kotikaupungissakin.

Pihviruoat ovat meidän herkkua ja annokset mielellään niin että tuo mies tulee myös täyteen.... ;)

Kiitos jos jaksat auttaa! :flower:

Ps. Mikä edellä mainituista on mielestäsi paras ravintola????
 
Istanbul tai Pannu, molemmat on oikein hyviä :p Creciankin kyllä, mutta itse rankkaan nuo ensin mainitut paremmiksi :) Lisäksi voisin suositella Sokeri-Jussia Pikisaaressa (upea vanha miljöö ja maukas ruoka) http://www.sokerijussi.fi/ ja Ravintola Matalaa torinrannassa http://www.matala.fi/
 
anneli
Alkuperäinen kirjoittaja Tallu:
Istanbul tai Pannu, molemmat on oikein hyviä :p Creciankin kyllä, mutta itse rankkaan nuo ensin mainitut paremmiksi :) Lisäksi voisin suositella Sokeri-Jussia Pikisaaressa (upea vanha miljöö ja maukas ruoka) ja Ravintola Matalaa torinrannassa http://www.matala.fi/
Ravintola Matala on myös erittäin hyvä paikka, hinta tasoltaan kalliimpi verrattuna muihin.

 
Tuo Sokeri-Jussi vaikutti todella hyvältä! Oskarin kellarikin ois ihan hyvän kuuloinen mutta tuo Sokeri-Jussi ehkä vie voiton...Miljöö on sopiva tilaisuutta ajatellen...

Tuo Olimpos ja Crecian houkuttelevat taas siksi että aikoinaan Kreikassa tapasimme..... :D

Kiitos kaikille avusta! Saa mies huomenna yövuoron jälkeen herättyään tutkailla noita ruokalistoja ja tehdä pöytävarauksen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja VilliTrilli:
Kreikkalaisessa on hyvää ruokaa, iiiiiisot annokset ja kiva palvelu!
Jos tosiaan tuo tausta ja haluat isoja annoksia, niin Crecian on kyllä ehdottomasti hyvä valinta. Matala on meidän ehdoton suosikki isoon juhlaan, mutta sinne ei tosiaan kannata mennä sillä asenteella, että olisi ähky lähtiessä. Mutta Olympoksen etenkin lammasruuat (uunilammas) on saanut kovasti kehuja. Ja onnea! :flower:
 
Alkuperäinen kirjoittaja anneli:
Olimpos. yksi parhaista ruokapaikoista Oulussa. Välimeren ruokia pääasiassa.
Peesi! Olimpoksessa saa taatusti mahan täyteen, kohtuuhinnalla vielä! :)

Pannu olis kakkossuosikki, sitten Grecian.

Matala on ihan SIKA-kallis, annokset tulitikkuaskin kokoisia, eli pakko tilata 5 ruokalajin ateria, jos aikoo saada mahan täyteen... Käytiin aikoinaan siellä miehen kanssa, syötiin pidemmän kaavan mukaan, viinin kera, loppulasku oli jotain 160 euroa.... :eek:
 
Torerossa on kyllä hyvä menu... :p

Tuo Matala ei sit meille käy koska mies tulee vain vihaiseksi jos ei vatsa täyty. Täytyy nyt istuttaa tuo mies tähän koneelle kunhan herää, saa sitten katsella kaikkien ruokalistat läpi.

Tosiaan Kreikassa aikoinaan tavattiin, lomaromanssi jäi päälle....Jo yli 14-v kestänyt. Kiitos Pulinapata onnitteluista!
 

Yhteistyössä