Oululaisia kesävauvan odottajia?

LukasMom:lle isot halaukset pienestä pojasta!

ja

Lady Di:lle tsemppiä viimeisiin hetkiin :) Toivotaan, ettei juhannusta tarvis sairaalassa olla.

Tsempit myös muille "kärvistelijöille" :hug:

Täällä voidaan paksusti,edelleen. Äitiysloma on aloitettu viime viikolla ja siksi tämä kirjoittelukin on hieman jäänyt :ashamed: Ollaan lomailtu kotimaisemissa, minne ollaan menossa myös juhannukseksi. Sunnuntaina kävin koiran kanssa kisaamassa metsästys kokeessa ja ihan hyvin pysyin vielä perässä :) Ehkä tää maha lisää katu uskottavuutta :)
Supistelut on lisääntyneet huomattavasti ja välistä on tullut niitä sukkapuikko kipuja. Ens viikolla olis sitten lääkärineuvola niin saa tietää onko tapahtunut jotain muutoksia tuolla alakerrassa, kun tämä lomailu on ollut hieman rankkaa :) Ei vaan osaa ottaa rennosti :/ Nyt olen sentään aloittanut vauvan vaatteiden pesun, mutta piittäsängyn ajateltiin koota vasta myöhemmin kun kämppä on niin pieni. Eikös vauvalla ole ihan hyvä nukkua äitiyspakkauksen laatikossa?
Itseä on ruvennut jo hieman jännittää lapsen syntymä ja vanhasta elämastä luopuminen...Siis ei tosiaan harmita mikään, mutta välistä tuntuu, että pysyisipä vauva-masussa vielä hetken...Kuulostankohan ihan höyrähtäneeltä? Ehkä kun olotila muuttuu tukalammaksi, myös mieli muuttuu :) Tietenkin noita pieniä vaatteita hiplatessa toivoisi että olisi pian jotain vaatteeisiin laitettavaa B)

Oikein mukavaa juhannusta kaikille ja voikaa hyvin!

Tulen taasen ensi viikolla kertomaan neuvola kuulumisia :)

Adrian ja Kuuno 35 ja risat
 
Äippäpolilla käyty tarkistuttaan paikat, eikä siellä kummoista ole tapahtunut. Vauvalla kuitenkin kaikki ihan priimakunnossa. Painoarvio 3,3-3,4kg. Tähän odottelun lisäks siis tiedossa lisää odottelua ja neuvolakäynnit normaalisti vaan :ashamed:

Di+nuttu 40+1 :snotty:
 
Juhannus meni kotosalla, neitikin kotiutui vasta eilen. Täällä ei muuten mitään uutta, huomenna äippäpolin kontrolliin... Kampaajalle sain ajan tälle päivälle, nyt vaan sitä odottelen, päivän kohokohta. :D Huomenna sitten selviää pääsenkö tytön ja miehen kans pienelle kesälomareissulle... Jos minusta ei kuulu vähään aikaan, niin ovat varmaan napanneet takas osastolle. :/ Toivottavasti paikat on pysyny vielä kiinni.

Tiitu ja Eppu 30+6
 
Peukut on Tiitu kovasti pystyssä, että et enää joutuis osastolle makoilemaan! Toivotaan että paikat olis kiinni ja pikkuinen malttais kasvatella itteään vähän aikaa vielä.

Meillä kans meni juhannus ruhallisesti kotona, tai siis minun vanhempien luona. Vettähän tuo sato niin rankasti, ettei poitsun kans päästy edes kokkoo kattomaan tuohon lähelle. Perjantai päivä meni leipoessa ja lauantaina sitten juhlittiin esikoisen 2-v. synttäreitä ja miehen valmistumista. Supistukset onneks pysy pois koko päivän ja illanki. Viime yönä sen sijaan vissiin vähän supisteli ja liitoskivut heijasteli kipua alamahaan asti ja koko tämän päivän on vähän supistellu, tosin harvakseltaan eikä kuitenkaan mitenkään hälyttävän kipeesti. Viime viikon neuvolassa oli kaikki ok ja ylihuomenna olis taas uus käynti. Sitä odotellessa siis.

Hyviä vointeja kaikille!

Änkkäpöö ja Toivoilona 36+5
 
Jee!!! Paikat oli kunnossa, pehmeänä, mutta kohdunkaulaa hyvin jäljellä, ulkosuu vähän auki. Sain luvan istua autossa parin tunnin matkan mummolaan. =) Pääsee vähän lomailemaan. Epun painoarvio oli 1,9kg, meidän mötkäle. :D Toivottavasti tämä nyt etenee sitten seuraavaksi vkolle 34 ja sitten lähemmäs vkoa 37. ( Ja toivottavasti ei kovin paljoa yli vkon 39 )

Tuntuu, että sateisena päivänä paistaa kuitenki aurinko. :D

Tiitu ja Eppu 31+0
 
Mukava kuulla hyviä uutisia! =) Kiva varmasti päästä vähän reissuun.

Mulla oli kans tänään neuvola ja kaikki oli ok. Täällä neuvolassa pitäisi vielä näillä viikoilla olla lääkärikäynnin, mutta tottakai just nyt se lääkäri on kuukauden pois! Ei siinä muuten mitään, vastahan minä kesäkuun alussa kävin lääkärillä, mutta tällä kertaa olis saanu jonkinmoisen kokoarvion. Sano se terkka kuitenkin, että jos näyttää ettei ala tässä hyvissä ajoin ennen laskettua päivää syntymään, niin kokoarvio tehdään, ettei päästetä liikaa ylikään jos on isompi vauveli tulossa. Esikoinen oli kuitenkin sen 4060g kun synty rv 41+5.

Olo on tuskasen tukala koko ajan, mutta yksittäisiä suppareita kummempaa ei ole. Kyllä tässä olis jo ihan valmis synnyttämään, mutta eihän tuollaset mitään saa aikaan!

Viikonloppuna suunnataan taas miehen kans Ouluun (poitsu jää mummin ja ukin luo hoitoon) ja onneksi lupaili vähän parempaa keliä sillon. Kyllä sitä odottaakin kahdenkeskistä aikaa, kun edellinen yö kaksin oli joskus alku vuodesta. Ja kun kuka tietää millon on taas mahdollisuus moiseen seuraavan kerran.

Mutta jos nyt siirytis pitkälleen jos tämä olo vaikka vähän helpottais.

Änkkäpöö ja Toivoilona 37+0
 
Änkkäpöö toivotaan, et pääset pian synnyttään!

tää mun masukki tulee nahan läpi |O aivan hirviö!! poikittain venyttää itseään ja vetää kantapäällä pitkin masua. välillä sattuu tosissaan!

Inhottava olla sairaalassa, jos siellä ruuhkaa :eek: esikon kans sain olla kaksistaan kolmen hengen huoneessa :D lähtö päivänä tuli kaveri. tokan kans olin kolmen mamman+ vauvan kans, ois ollu kiva, jos naapuri olis ollu vähän puheliaampi. toinen kaveri oli mut tää tuppisuu oli välissä, ei viittiny huudella :LOL: katteli meitä aina pitkin nenua :/ piti olla hiljaa..

pakko mennä pötkölleen tulee oikeesti kyljestä läpi :'(

triine 31+4
 
Nostetaanhan vähän =)

Vielä ollaan yhtenä kappaleena. Ja tuskin ihan heti jakaannunkaan, sen verran vähissä on "oireet". Mutta onhan tässä toisaalta kuitenkin vielä reilu kaks viikkoo laskettuun. Kunhan vaan ei paljoo yli tarttis kanniskella tätä masua mukana! Tuntuu kyllä niin piukeelta, että varmasti alkaa tila olla pikkusella vähissä. Pieni jalka puskee oikeesta kyljestä ja kohdunkaulaa vihluilee ihan tosissaan ja äiti melkein huutaa kivusta. Onneks tätä ei enää kauaa kestä.

Niin, viikonloppu miehen kans kaksin meni mukavasti ja oli kyllä ihanaa ollakin ihan vaan kahdestaan! Paljon meni aikaa shoppaillessa, kun hommattiin viimeset hankinnat vauvalle ja muuten vaan kierrettiin aleja. Mutta eipä saanu kävely tai ees petipuuhat mitään siis kuitenkaan aikaan.

Mutta jospa sitä alkaisi pikku hiljaa suuntaamaan nukkumaan. Toivottavasti viikonlopun hyvät yöt vielä saisi jatkoa |O

Änkkäpöö ja Toivoilona 37+4
 
Vihdoinkin heinäkuu!!!! IIKS!!!

Monenlaisia tunteita pinnassa kun LA alkaa lähestymään...Vointi on ollut edelleen hyvä, hieman on meno hidastunut ja vihlonnat lisääntyneet, mutta melko hyvältä vielä tuntuu. Tai no nää helteet vähän lisäävät tuota turvotusta, mikä ei ole niin kivaa.
Viimenen lääkärineuvola oli viime viikolla ja pieniä muutoksia kohdun suulla oli tapahtunut ->pehmentunut ja kanava puoliintunut. Samalla tämä lääkäri onnistui antamaan mun neuvola kortin mua edeltäneelle potilaalle, jotenka viikonlopun jouduttiin olemaan jalat ristissä, ettei tule laitokselle lähtöä... :LOL: Musta oli outoa, kun synnytystapa arvionti oli vaan lääkärin kysymys, aijotko synnyttää alateitse? olin että mitä, eikös se ole sun tehtävä sanoa ja eikös se tällä käynnillä pitäisi varmentaa. Mitään koko tms arvioita en saanut. Lääkäri sanoi vaan että pää tuntuu alhaalla...Raivostutti niin etten tajunnu mitään kysellä edes..

Viime viikon koiraleiri sujui hyvin ja viikonlopuksi oltaisiin menossa vielä koirakokeisiin ja ensi viikolla luvattiin lähtä mun äitiä käyttämään Jyväskylässä yhden yön reissulla...Tähän asti autossa istuminen on ollut ok, toivotaan että hyvänolontunne jatkuu näiden reissujen yli...

Olisko Änkkäpöö mitään jos ens viikon loppupoulella päätettäisiin mennä synnyttämään yhtä aikaa :LOL: ? Olis kivaa jos siellä olis tuttua seuraa.

Tsemppiä kaikille!

Nyt uittaa koiria ja turvonneita varpaita!

Adrian ja Kuunis 37 + 4
 
Adrian Ens viikonlopuks sopis kyllä treffit synnärille oikein hyvin :D Ai mut sähän tarkotitkin vissiin että vasta viikon päästä! No, ei sillon vielä yliajalla olla, että ehkä sekin käy :D Ei tosin vielä tunnukaan siltä, että Toivis olis ihan heti tulossa. Muutama pikku supistus on tässä illalla nyt tullut, mutta en jaksa uskoo että ne siitä kummosemmiks kehittyy. Olis kyllä jännä kun satuttaiskin yhtä aikaa synnyttään, mutta siis kivaakin jos olis tuttua seuraa =)

Ei muuten mullekaan annettu edellisessä raskaudessa minkäänlaista arviota koosta ja sisätutkimusta tehdessä lääkäri totes vaan, että "kyllä täältä normaali kokonen mahtuu tulemaan". Nyt kun käyn täällä toisella paikkakunnalla nämä viimeset viikot, niin täällä kuuluis olla nyt vielä lääkäri, joka tekis kokoarvionkin, mutta arvatkaa vaan onko se just lomalla tai jostain muusta syystä pois!!! Eli en siis saa sitä nytkään.

Mutta nyt pitää lähtee saunomaan. Pitää koittaa jaksaa ottaa kunnon löylyt, jos ne vaikka napakoittas näitä suppareita.

Änkkäpöö ja Toivoilona 38+0
 
Nostetaanhan taas, ette ihan tiputa hukkaan!

Yhdessä koossa vielä ollaan, eikä varmaan ihan heti jakautuminen ole luvassakaan. Välillä koittaa vähän supistella, mutta ei ne jaksa kehittyä kunnollisiks saati pitempiaikasiks.

Muutaman päivän on nyt ollu ihan ylienerginen ja touhukas olo. Kotihommia ja käsitöitä tulee tehtyä ihan urakalla. Jospa tämä vaikka enteilis jotain?!???!

Masussa on vähän hiljentyny tässä, mutta ehkä Toivis on vaan säikähtäny äitin yhtäkkisiä menohaluja tai nauttii vaan kyydistä =) Liikkeitä tulee levossa kuitenkin sen verran, että ei vielä heitä huolen puolelle.

Änkkäpöö ja Toivoilona 38+4
 
Onnittelut pienestä prinsessasta LadyDi! :flower:

Tulinkin katseleen tänne, että jokos täällä joku olisi jakaantunut. Olihan teillä viikkoja jo mukavasti kasassa.

Meillä vauva on jo 1kk1viikon ikäinen. Ihana mussukka, hyväntuulinen poika. Painoa oli 1kk neuvolassa 4900g ja pituutta 57cm (muistaakseni?) Täysimetyksellä mennään edelleen eikä pahempia masuitkuja ole ollut olleskaan. Yöt menee kahdella imetyksellä, että ihan ok saa itsekin nukkua :)
Kastejuhla on ens viikonloppuna, pappi kävi tänään meillä. Katsottiin kaava valmiiksi ja täyteltiin ne paperit.

Tsemppiä teille loppumetriläisille!

:heart: : Mamma ja pojat
 
Neuvolassa kaikki ok. Vähän vaan ihmetyttää, ku sf 29 ja kuitenki ultrassa sanoivat lapsivettä olevan normaalisti ja vauvankin olevan hieman keskivertoa suurempi... Ottaa niistä nyt sitten selvää... :| No, jospa se ( toivottavasti ) n. neljän viikon päästä selviäsi. :D

Tiitu ja Eppu 33+2
 
8.7 klo 23.28. Kokoa oli 3830g ja 51cm.
Aamulla alkoi tulemaan lapsivettä ja supistukset alkoi hiljalleen päivän mittaan. Kasin maissa illalla väli oli 5min ja tunti siitä, niin ei kellolla aina saanut enää väliä. Vähän ennen kymmentä oli jo pakko suunnata sairaalaan ja hyvä että lähdettiin, koska siinä vaiheessa olin jo 7cm auki. Salissa sain heti kohdunkaulan puudutuksen, joka ihanasti lievensi supistuskipuja ja sain kerättyä voimia. Pian oltiinkin jo ponnistamassa, mutta supistusten pirulaiset olivat aika heikkoja ja lyhkäsiä. Oksitosiini-suihkaukset nenään onneksi paransi tilannetta vähän. Kaikkinensa ponnistusvaihe kesti n.20 min ja tuntu tuskallisen pitkältä. Itse säästyin ilman tikin tikkiä. Tunnelmaltaan synnytys oli ihana rauhallinen ja levollinen, vaikka rivakkaa tahti olikin. Kätilö oli aivan ihana ja kannustava, en vaan muistä hänen nimeään!
Tänään päästiin kotiin. Sairaalassa huolta aiheutti poitsun suuri painonlasku ja huono syöntisyys, mutta nyt kotona tilanne on onneksi parempi. Maito on noussut nyt kunnolla ja se on maistunut kaverille oikein hyvin. Samoin seurustelu into on kasvanut huomattavasti. Nyt se nukkuu tuolla masu pulollaan =)

Onnittelut Dille tyttelistä! :flower:

Mukava kuulla LukasMom että teillä kaikki sujuu mallikkaasti =) Meilläkin onneksi ensimmäisten päivien perusteella vaikuttaisi olevan ihan hyväuninen kaveri ja toivottavasti on sitä jatkossakin!

Tiitu eihän ne käyrät ja ultratkaan kaikkea ihan varmaksi tiedä, joten eiköhän sinun masussa oli kaikki hyvin =) Vauvan koonkin suhteen on esim. voinut tulla erehdys, niitä kun aina sattuu toisinaan.

Mutta nyt syömään, suihkuun ja sitten pitkästä aikaa omaan sänkyyn nukkumaan!

Änkkäpöö ja Toivis 3vrk
 
Lady Di Onnittelut tytön tylleröstä! :flower: Oli näköjään aiemmin unohtunut onnitella. :)

Änkkäpöö Oikein isot onnittelut poika-vauvasta! :flower:
Ajattelinkin, että olet varmaan tekopuuhissa, kun et ole käynyt kirjoittelemassa. :)

Omaan napaan ei mitään ihmeellistä, muutama päivä vielä ja sitten ollaan voiton puolella ( rv34 täynnä )... Harmittaa vaan, ku ei ole enää lääkäriä, eikä ultraa, ois kiva tietää kohdunkaulan tilanne, että tietäis kuinka hissukseen pitää vielä olla vai saisko jo aloittaa liikkumisen... Viimeistään rv 36+ aion kyllä lähteä piiiitkästä aikaa lenkille. :D Toisaalta alkaa jo kauhistuttaa ajatus, että kohta tämä on jo ohi ja masu pois... Ja tämä hyvinkin voi olla viimeinen odotusaika.

Tiitu ja Eppu 33+4
 
Änkkäpöö! mielettömät onnittelut! Vaikka hiukan olen suuttunut kun et malttanut meitä ootella...:)

Samoin lämpimät halaukset LAdyDi:lle prinsessasta! Tahtoo myös omansa jo syliin! Ei vaan tunnu, että tää olis tulossa mihinkään. Eilen oltiin mansikkamaalla ja se oli kyllä aika toivotonta...
Huomenna olis miehen synttärit ja vauva olis toivomuslistalla kuulemma ensimmäisenä :)

TiituKoo Mulla on toi sf mitta heilahdellut aika lailla, ja oon välistä ollut aika huolissaan. Toisaalta myös mittaaja on vaihdellut kesälomien takia. Tässä esimerkkejä: 30+2 sf 27, 32+3 sf 30, 34+3 sf 28, 38+0 32,5. Eli ton mukaan ei huimaa kasvua, mutta ei mitään epänormaalia kuulemma. Alkuraskaus ja puoenvälin jälkeen mentiin yläkäyrillä ja viimeisessä ultrassa yksityisellä viikolla 26 arvioitiin, ettei masussa oo mitään jätti-tyttöä vaikka käyrät osoitti muuta siinä vaiheessa. Nyt ollaan keskikäyrän alapuolella hieman. Huomenna vielä neuvolaan tarkistamaan tilannetta. Itsekin tekisi mieli saada jotain oikeita arviota vauvan mahdollisesta koosta...Uskotaan kuitenkin että kaikki on hyvin!

Tsemppiä kaikille mammoille sekä vauva-arkeen että viimeisiin viikkoihin masun kantajille!

Adrian ja Kuunis 39+2
 
Adrian ei tosiaan malttanu tämä meidän kaveri sitten ootella niitä sovittuja treffejä =) Toivottavasti tekin kuitenkin jo pian pääsisitte vaavin hakuun!

Oli muuten OYS:ssa vähän ruuhkaa sillon tiistaina. Tai en tiedä oliko miten pahasti enää sillon illalla kun me mentiin, mutta aikasemmin sinä päivänä oli. Soittelin synnärille nimittäin klo 17 maissa kun sitä vettä alko hulahtelemaan uudestaan ja sano, että koita vaan olla kotona mahdollisimman pitkään jos ei mitään ihmeitä tule, että heillä on kaikki salit käytössä ja tarkkailuhuoneissa odottamassakin porukkaa. Onneksi sitä kiirettä ei ainakaan sitten huomannut mitenkään ja osastollakaan ei kukaan joutunut käytävälle. Huonekaveri vaan sano, että olikohan se maanantai-iltana joku äiti joutunut nukkumaan tosiaan käytävällä kun ei huoneisiin ollu enää mahtunu.

Meillä olis tänään Toiviksen kans painokontrollissa käynti neuvolassa. On tosin ruoka maistunut nyt sen verta paremmin kun sairaalassa, että uskoisin painon lähteneen nousuun. Meillä vaan tankataan enimmäkseen illalla ja yöllä ja päivät on tahtonu mennä nukkuessa. Nythän tuo kaveri näyttäis onneks heräilevän ja vinkeet on siihen suuntaan että taitais mamma maistua, joten jospa tähän syömisaikatauluunkin olis muutoksia tulossa =)

Jaksamisia kaikille, niin masukkaille kuin vauva-arjen eläjillekin!

Mutta nyt pitää mennä ennenkun hermot menee lopullisesti.

Änkkäpöö ja Toivis 6vrk
 
Vihdoin ja viimein tämä etappi saavutettu! :D Nyt sitten on tositoimet edessä, jos alkaa supistelemaan... Toivottavasti mennään nyt kuitenki lähemmäs rv 37, ennen synnytystä. Eilen käytiin miehen ja tyären kans kaupungilla ( hurahti 4h ) ja jaloissa kyllä tunsi yöllä. Maha kovotteli illalla, mutta rauhoittu yön aikana. Kipeitä supistuksia ei kyllä ole tullu pitkään aikaan, onneksi. Saisinkohan pyytämällä ens vkon neuvolasta vielä ajan lääkärille, että kokeilis kohdunkaulan tilanteen? Vai kokeileekohan terv.hoitajat tilannetta? Esikoiselta terveydenhoitaja kokeili pari kertaa, ei tosin enää rv37 jälkeen...

Tässäpä tätä taas, mies eka päivää loman jälkeen töissä, täytyy alkaa neidin kans pelailemaan, että aika kuluu paremmin. Toivottavasti aurinko alkaa paistamaan.

Tiitu ja Eppu 34+0
 
Prinsessamme on maalimassa :)!

Päivänvalo nähtiin 22.7 rv 40+4. Synnytys sujui kokonaisuudessaan 9:ssä tunnissa. supistukset alkoi kolmen aikoihin yöllä ja ja se oli heti menoa..Sairaalaan mentiin puoli 8, paikat oli 5 cm auki ja vauva tosi alhaalla. Päästiin suoraan synnytyssaliin, josas tapahtumat eteni erillaisten kivunlievitysten ja tuskien merkeissä...Lopussa meinasi tulla paniikki kun vauvan sydän äänet heikkeni ponnistus vaiheen lopussa ja sali täyttyi ihmisistä. Lopulta terve tyttö-vauva syntyi lääkärin imukupin avustuksella. Meinasi säikäyttää! Loppu hyvin kaikki hyvin! Tulos on mitä mainioin pakkaus! Kotia päästiin perjantaina. Laitoksella oli melkoinen härdelli kun synnytysaliin ei päässyt kuin ponnistamaan ja osastolla kaikki huoneet täyttyivät loppu viikkoa kohti niin että perjantaina äitejä oli käytävilläkin
:eek: Onneksi päästiin kotia lepäämään viikonlopuksi ja kaikki sujuu aika mallikkaasti. Vauva on kiltti, suö ja nukkuu, väliin tuumailee. Pienet kiljahdukset päästää jos vaippa on märkä tai tissi tulee suuhun liian hitaasti ;)

Nyt täytyy mennä ihastelemaan vaavia :heart: :heart:

Adrian ja Kuunis 4 vrk
 
Paljon onnea rinsessasta Adrian :flower:

Huh, onneksi ei tarvinnut olla tuossa härdellissä synnyttämässä! Mutta on se kyllä inhottavaa kun joutuu käytäville nukkuun kun huoneisiin ei mahdu. Siinä ei paljoo levätä, vaikka sitä just tarttis!

Mutta mukava kuulla että teilläkin on kaikki lähtenyt sujumaan hyvin =)

Meillä mies jo toista viikkoo töissä ja yllättävän hyvin on arki lähteny sujumaan kahden kans. Vaikka kyllähän se on hieman touhukkaampaa kun aikasemmin :D Onneksi molemmat on hyviä nukkumaan ja Toiviskaan ei ihan joka yö syö 2h välein, niin saa itekin levättyä ja nukuttua.

Mutta nyt pitää pikkuhiljaa suunnata nukkumaan, kun tulevasta yöstä ei taas tiedä. Hyvin on ainakin nyt päivällä ja illalla uni maistunu, että liekö sama tahti jatkuu yönkin vai kukutaanko virkkuna hereillä...

Änkkäpöö ja Toivis 20vrk
 
Todella paljon onnea kaikille vauvan saaneille ja voimia loppuodotukseen heille, joilla synnytys on vielä edessä!

En olekaan aikoihin täällä vieraillut... Nyt varsinkin on kovin kiireistä ja vauvakeskeistä tämä elämä. :)

Meille siis tosiaan syntyi kaunis pieni tyttönen 27.6. aamupäivällä, raskausviikkoja tuolloin kasassa 37+3. Edellisenä päivänä alkoi lapsivettä pikkuhiljaa valua, mentiin sairaalalle, ottivat mut osastolle, yöllä alkoivat säännölliset kipeet supistukset. Kuten Adrianillakin, synnytys kesti vajaa 9 tuntia kokonaisuudessaan ja imukupilla tyttönen lopulta ulos vedettiin. Meillä kylläkin syynä pitkittynyt ponnistusvaihe; vauvan syke pysyi koko ajan ihan hyvänä, mutta äiti alkoi olla ihan uupunu ponnisteltuaan toista tuntia täysillä ilman merkittävää edistymistä. Aika rankka kokemus kyllä kaiken kaikkiaan, mutta alkaa siitä olla jo toipumaan päin... mitä nyt tuo episiotomiahaava vieläkin vähän vihoittelee :(.
Tyttö voi oikein hyvin, pieniä masuvaivoja lukuunottamatta; äiti ja isi ovat univelkaantuneita mutta äärettömän onnellisia. :heart:

Chiara ja Peikkotyttö 4 viikkoa ja 4 päivää
 
Onnea Änkkäpöö, Adrian ja Chiara pienistä nyyteistä!

Meillä sujuu hienosti, Vauva on rauhallinen ja oikea hymypoika. Nyt on alkanut hymyileen oikeen leveästi! Sehän sulattaa äidin sydämen. Sitä jaksaa aina päivän eteenpäin :heart:

Semppiä TIITULLE viimesille viikoille!

t:Mamma ja poika 8vk
 

Yhteistyössä