Oululaiset huom..

  • Viestiketjun aloittaja vakkari harmaana
  • Ensimmäinen viesti
mie
maikkula, peltola, karjasilta, iinatti, heikkilänkangas. riippuu ihan siitä kuin kaukana haluaa asua. Toppilaa ja tuiraa en suosittele lapsiperheelle, vaikka toppilassa ois koiralle hyvät ulkoilimahdollisuudet.
 
makuasia
Alkuperäinen kirjoittaja vältä:
Vältä näitä: toppila, koskela, tuira, itä-tuira, maikkula, kaijonharju
Ovat rauhattomia
Tää on muuten niiiiin makuasia. Itse lisäisin tähän heti ekaksi Kaukovainion. Ja sitten mulla on kokemusta Kaijonharjusta ja Koskelasta ja molemmissa asuttu rauhallisella lapsiperhealueella, luonnon keskellä (Kaijonharjussa järven rannalla.) Kaakkurissa oli levotonta.
 
vierailija
Laanila, moottoritien itäpuolelta, Satolla useampi talo siinä. Tai ei ne vissiin enää olet Saton kun ei niitä niiden sivuilta löydy. Lapsille koulut ala-asteesta lukioon. Päiväkodeista en tiedä kun ei omat olleet sen ikäisiä silloin kun siellä asuttiin. Rauhallinen alue, kauniskin. Joki vieressä. Urheilukeskuskin siinä on jos lapset pelaa pesistä tai futista. Ja vissiin Oulun suurin skeittausaluekin. Kauppaahan siinä ei ole kuin Sale, mutta Raksilan marketeille tai Ruskon Cittariin ajaa alle kymmenessä minuutissa. Eipä vaan näytä olevan kuin kaksioita vapaana tällä hetkellä.
 

Yhteistyössä