Ostinpa eskarilaiselle fleecevuorisen kurapuvun mutta enpä osta toista kertaa

  • Viestiketjun aloittaja "mur"
  • Ensimmäinen viesti
"mur"
4 päivän käytön jälkeen pukuun on tullut halkeama. Aattelin että tollanen kurapuku ois näppärä mutta taidan jatkossa ostaa edelleen niitä kosteussuojattuja vaatteita, reimateccia, ticketiä ym, ja lapsi saa temmeltää niillä ilman kuriksia. Ne sentään pysyy ehjänä enemmän ku 4 päivää.
 
"vieras"
Meillä on lidlin fleecevuorinen kurapuku nyt kovassa käytössä jo kolmatta välikautta ja edelleen toimii aivan moitteettomasti :) On ollut hintansa väärti moninkertaisesti!
 
"aapee"
Mäkin luulin että ois hyvä käytössä mutta ei todellakaa. En sitte tiedä onko valmistusvirhe. Halkeama on kohdassa joka ei ole alttiina kulutukselle ja lapsi ei oo sillä kiipeilly tai tehny mitään sellasta missä se ois sen saanu halki. Kyseessä on kyllä halpispuku, en tiedä huolivatko reklamaatioon. Harmittaa, ei maksanu paljoa mutta kuitenki.
 
apuja
kertokaas kokeneemmat, onko toi fleecevuorinen puku näillä ilmoilla vielä liian kylmä? Kyse 1,5-vuotiaasta taaperosta. Liikkuu ja touhuaa kyl ulkona, muttei mitenkään mielinmäärin. Tuntuu niin hassulle tää kevätaika, ku ei oikeen tiiä mitä pukis, ku ei toinen osaa sanoo että onko kylmä vai kuuma vai mikä. Niin ja siis eka lapsi kyseessä, että ihan kokematon olen. :D Toppapuvulla on nyt oltu, ei enää mitään siellä alla. Siis no, sisävaatteet tietty. :D
 

Yhteistyössä