juu, mielikuvilla mennään näköjään. ihan kun pikkulapset, en syö sitä enkä tätä kun on väärän merkkistä.Vissiin sitten se etiketti ratkasee maun ja käyttökelpoisuuden. Vaikka kaksi erinimistä ois sama tuote.
juu, mielikuvilla mennään näköjään. ihan kun pikkulapset, en syö sitä enkä tätä kun on väärän merkkistä.Vissiin sitten se etiketti ratkasee maun ja käyttökelpoisuuden. Vaikka kaksi erinimistä ois sama tuote.
Mistä se jauhoihin lisättävä askorbiinihappo tulee? Se nimittäin närästää kamalasti ja on ollut omalla boikottilistallani jo kauan, varmaan 15 vuotta. Tosin jos jotain jauhoa tarvin, on se luomuspelttiä - en siis tiedä enää, mikä vaikutus on muilla. Mut hyvä jauho ei mitään paranteita tarvitse, sehäån on selvä! Mykotoksiinit ei häviä tuollakaan, mutta kieliikö se siitä, että jauhoissa olis alunperin niitä?Alkuperäinen kirjoittaja Töistä tieto;30596220:Jauhojen E300 on askorbiinihappoa eli c-vitamiini. Toimii jauhonparanteena. Olen siis töissä myllyssä jossa jalostetaan viljaa. Samoin esim Pirkkaa pakataan meillä ihan yhtä kovilla laatukriteereillä kuin niitä kalliimpiakin merkkejä.