Ostanko käytetyt emmaljungat?

Mitä mieltä olette? Kannattaako ostaa käytetyt Emmaljungan coronado vm.2001 yhdistelmät? 150 euroa olis pyyntihinta?
Vastaavanlaiset kuin kuvissa, kaikilla lisävarusteilla.
http://www.kopola.net/myyn/emmaljunga/07260003.jpg
http://195.149.144.149/images/54/5453888142.jpg
Onkohan liian kalliit? noinkin vanhoiksi...
Pientä auringon haalistamaa kuomussakin.
Kun esim. uudet Carenat ja mitkä lie Classicit saisi n.300 eurolla, tai jopa alle.
 
Riippuu siitä minkä kuntoiset muuten yhdistelmät ovat....onko runko kunoossa, onko ruostetta tai muita vikoja? Onko kankaat muuten kunnossa, ettei ole hometta/kosteusvaurioita? Onko aurinko miten polttanut kankaita ja mistä? Häiritseekö aurinkopolttamat itseäsi?

Lisävarusteet ovat kalliita, joten jos pakettiin kuuluu ihan kaikki niin kannattaa harkita ihmeessä. Vaunuina ko. yhdistelmät ainakin on hyvät.
 
carenat yleensä tuppaa kestämään yhden käyttäjän, samoin muut missä on valtaosa muovia osat :)
joten ostaisin sillä 300e käytetyt vielä vähän uudemmat rattaat, vaikka emmaljungat myös, ne yleensä tuppaa kestämään useamman lapsen kun on vahvempaa tekoa. toisaalta edellisen postauksen seika huomioon ottaen ja jos tuo ulkonäkö miellyttää niin miksei sitä voisi noitakin ostaa mitä harkitset
 
Sehän riippuu kaikissa käytetyissä siitä miten edellinen omistaja/omistajat ovat malttaneet vaalia niitä,emmaljunga on hyvä merkki mutta muita kannattaa harkita myös ja jotta vältytään harmeilta ni kannattaa varmaan käydä tarkistamassa paikanpäällä.
 
ostaisin käytetyt mutta en noita 150e... meillä teutonian 03/04 mallia ja maskoin 220e eli kannattaa seurailla esim. huutiksesta saa nopeesti käsitystä siitä minkä ikäiset menee millä hinnalla... jos haluaa niinkuin vertailla.... samoin on sitte netti myymälöitä joista voi löytyä eli
vaunula.fi
pikkupingviini.fi
veitikka.fi (turussa myy käytettyjä ja netin kauttakin)
ja sitte olikos bellabambiina tai jotain myy käytettyjä ja uusia täällä käytetyt noin 350e luokkaa ja on melkein 05:sia kaikki...
 
Carenat saat kahdella sadalla uutena, mutta osta ehdottomasti ennemmin esim emmaljunga käytettynä. Kestää helposti 10 vuotta kun esim itselläni carena natisi ja nitisi 2 kk jälkeen.

Ja tuo hinta on paljon. Itsellä tulossa myyntiin 2004-03 emmaljungan ratas lisävarusteilla, mutta ilman koppaa 150 e suunnilleen. Tuota luokkaa on ne huutis hinnatkin. Noista sun kuvan vaunuista maksaisin max 100 e. Rungon värikin tms on jo sen verran vanhanaikaiset ja itse en henk koht pidä niistä. Jos itse pidät niin sitten eri asia, mutta pari vuotta uudempiakin aivan erinäköisiä jo saa tuohon 150 euroa.
 

Yhteistyössä