Osaako joku kertoa???

Olen nyt viikoilla 35+2. Harrastettiin miehen kanssa seksiä, jonka jälkeen ehkä noin 10 min päästä mulla alko aivan hirveä mahakipu oikealla puolella. Sitä kesti noin tunnin, sikiö asennossa ei voinut olla, eikä täysin "suoran" kummallakaan kyljellä ja kumarassa piti kävellä. Supituksia tuo kipu ei ollut! Ja mitä pinnallisemmin hengitti sitä vähemmän sattu ja kipu oli oikeesti aikas kova :( Torstaina on neuvola, aattelin sieltäki kysyä, mut nyt eka täältä, ku en googlettamalla löytäny oikein mtn..
 
...
tää ei ehkä ole ihan nopein palsta saada vastaus - täällä tarkoitus kysyä lääkäriltä, joka vastaa pienellä viiveellä, mutta kokeile ihmeessä noita odotuspalstoja, siellä aktiiviset palstailijat voi jelpata samantien ja kertoa jos on ollut samoja kokemuksia
 
Hei vaan!

Kiitos kysymyksestäsi.

Tällä palstalla voi kysyä myös odotusajasta, mutta pyydän huomioimaan että vastaaja on siis kätilö/ivf-hoitaja eikä lääkäri ja vastaukset tosiaan voivat tulla vähän viiveellä.
Toivottavasti olet saanut asiaa jo selvyyden, ja tänäänhän sinulla on neuvolakin. Oletettavasti tuo kipu on ollut ihan vaaratonta esim. jotain lihasperäistä kun ne ovat joutuneet jännitykseen. Jos kipu kuitenkin loppui eikä siihen liittynyt vuotoa ja vauva liikkuu hyvin, voit rauhassa seurata tilannetta.
Onnea loppuodotukselle!
 

Yhteistyössä